Hej laski
My dzisiaj powiedzieliśmy Dominice
Na początku taka nawet nie zainteresowana ooo tak ooo myślałam że będzie bardziej a ona czy może bajkę obejrzeć
Ale w ciągu dnia przetrawiła i chodzi i gada dzidzia będzie i żeby siostra itp ale na razie nie dopytywała skąd ona chyba jeszcze jednak z tych dziecinnych bardziej ale teraz bardzo się cieszy.
No to podobnie jak moja pięciolatka hahah, jak jej powiedziałam to oznamiła, że odda dziecku podkładkę na sedes
Później przetrawiła temat, był czas że codziennie całowała brzuch, teraz jest spokój. Od czasu do czas usobie rozmawiamy jak to będzie z rodzeństwem. Starsza to już wie o co kaman, już na jedną siostrę czekała
O to jak się dziecko wzięło w brzuchu nie pytały ale pytały jak wyjdzie
Obydwie były zniesmaczone, że dołem....Ale mamo! tam się siusia! fuu! hahah
Dadzi-ja wiecznie chora...Jak nie zapalenie oskrzeli,jelitowka,teraz przeziebienie.Widzi mame wiecznie zasmarkaną i duzo odpoczywajaca wiec chyba nie jestem az tak podejrzana
Chcialam poczekac do polowkowego ale raczej sie nie da ukryć przed nia,tesciową(bo ta znow jej powie "dziecko,teraz to bedziesz miec przerabane!,darciucha w domu"Wiec zwlekam by czarownicy nic nie mówic
Napisane na SM-G920F w aplikacji
Forum BabyBoom
No tak, w sumie jesteś chora, więc myśli, że na zwolnieniu chorobowym
Nie dziwie się, że teściowej nie chcecie powiedzieć. Współczuje.
Z moją teściową na początku nie mogłam się dogadać, ale to przez to że razem mieszkaliśmy. Były spięcia. Teraz jest już ok, ale nie mamy takiego kontaktu, że to siebie dzwonimy. Jak widzimy się na imieninach, świętach czy niedzielnym obiedzie to jest miło i sympatycznie. Z ciąży ucieszyła się bardzo. Mamę też mam oczywiście kochaną, chodź nasze relacje nigdy nie były mocne, ale wiem, że mogę na nią liczyć.
Jagi współczuje nocy, ja też nie spałam. Jak wstałam siku o 2.30 tam przewalałam się do 5 i w rezultacie zaspałam. Obudziłam się o 7.30 a córka na 8 do szkoły. Dała radę, mamy 3 minuty do szkoły
Łukasz mój teżnie mógł spać, więc w nocy się śmialiśmy, że mamy teraz trening przed nocnymi karmieniami
Muszę kupić sobie tą poduchę do spania. Nie wygodnie mi już.
Myślę, że bardzo dużo osób nas sobie czyta. Może faktycznie to prywatne forum? czy nie chcecie?