reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Witam się i ja :)
Dziś rano miałam prenatalne, pojechaliśmy z mężem i wszystko na szczescie w porządku :)
ładnie bobasek machał do nas rękami, ciut nie chciał się obrucic żeby się zmierzyć ale się udało,
co do płci to powiedział ze na 80% chłopak.
Teraz mamy 20mc córke wiec będzie parka :) chyba ze się coś zmieni :)

co do teściowych to z moja róznie bywało , ale nigdy nie była najgorsza, trochę jak sie córka urodziła to chciała się wtrącać ale jasno postawiliśmy zasady i jest już spokój , ogólnie jest kochana, pomocna tylko ciut nadgorliwa. Bardzo się ucieszłya z mojej ciązy, wpada do nas raz w miesiącu czasem i rzadziej, może dlatego ze pracuje ale i powiedziała ze nie chce się narzucać :)

reklama
Zasnelam o 4:30,parowka nie wiele pomogała:(
Moja znow sie kompletnie nie interesuje ale jak juz przyjdzie to tak Cie wkurzy ze wystarczy na dlugo:(
Za to codzien wydzwania do m i go meczy o pierdoly.Wszystko chce wiedziec:co,gdzie,kiedy,ile.I rozsiewa to po calej rodzinie...
Nigdy nie wziela wnuczki na spacer czy lody...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Boże jakbym czytała o mojej , nigdzie małego nie wzięła, a jak była u nas na święta to tak się biedna opieka nad małym meczyla ze po 10 minutach noszenia już była zmęczona na cały dzień :) niedawno mi powiedziala że jak my chcemy mieć 2 dziecko jak ja sobie nie radzę ...... zaznaczę to że mieszkam w Irlandii a ona w Pl...... porażka jednym slowem

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne.Zaraz Ci wysle i daj cynka czy doszlo.
PS.mam bardzo dobre wyniki krwi i moczu takze jest ok:)

Ja też mogę prosić? Też nie mam pomysłu co jeść. Maila ci wyśle na pw
Super, że wyniki dobre

No i tam myślę sobie, czasem się zdarza, że na początku ciąży się traci wagę. Nie wiecie do którego tygodnia może tak się dziać. No i jeszcze drugie pytanie. Skoro przy odchudzaniu wydzielają się toksyny, to czy jak chudniemy zmieniając np sposób jedzenia na zdrowszy, bądź zwiększając aktywność to one też się wydzielają?

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, że wyniki dobre

No i tam myślę sobie, czasem się zdarza, że na początku ciąży się traci wagę. Nie wiecie do którego tygodnia może tak się dziać. No i jeszcze drugie pytanie. Skoro przy odchudzaniu wydzielają się toksyny, to czy jak chudniemy zmieniając np sposób jedzenia na zdrowszy, bądź zwiększając aktywność to one też się wydzielają?

Usuwaja sie toksyny z organizmu chyba.W piatek ide na kontrole to zapytam dokladnie o te toksyny:)

Super, że wyniki dobre

Wyslij mi na priva @:)

Witam się i ja :)
Dziś rano miałam prenatalne, pojechaliśmy z mężem i wszystko na szczescie w porządku :)
ładnie bobasek machał do nas rękami, ciut nie chciał się obrucic żeby się zmierzyć ale się udało,
co do płci to powiedział ze na 80% chłopak.
Teraz mamy 20mc córke wiec będzie parka :) chyba ze się coś zmieni :)

co do teściowych to z moja róznie bywało , ale nigdy nie była najgorsza, trochę jak sie córka urodziła to chciała się wtrącać ale jasno postawiliśmy zasady i jest już spokój , ogólnie jest kochana, pomocna tylko ciut nadgorliwa. Bardzo się ucieszłya z mojej ciązy, wpada do nas raz w miesiącu czasem i rzadziej, może dlatego ze pracuje ale i powiedziała ze nie chce się narzucać :)
Super. Gratuluje

Jagi juz wysylam

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jak ktos ma z czego chudnac w ciazy to nie ma tragedii, gorzej jak chude osoby chudna jeszcze bardziej [emoji52]

Dzis maz do mnie przy śniadaniu:
Wczoraj przeczytalem ze kobiety podczas porodu moga sie PRAWIE poczuc tak jak facet z grypa [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry