reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny, dziś na 16 mam usg. Postanowiłam trochę bardziej się poprzyglądać, bo na prenatallnych byłam strasznie zestresowana i może lekarka coś wypatrzy między nogami.
W nocy mnie brzuch bolał, rano się okazało, że to ze stresu po wczorajszym wydarzeniu (dostałam rozwolnienia - to tak odnośnie kupowych tematów :-) )

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowwe mamy zapraszamy:)

Aśka Grubaska ja żartowałam że masz sie oszczędzać:) Wiadomo ruch ważny:) Ja może też bym się ruszała gdybym w pracy się nie nałaziła czasami a i jak była by lepsza pogoda bo 2 tygodnie leje!!! A ja i tak maratony po sklepach mam . Chociaż ja poprzednią ciąże prawie całą tzn. w większości przespałam a rodziłam 1h 45 minut a o 20 już sama chodziłam i wszystko w porządku przeleżałam tylko tyle ile mi kazali ale miałam 21 lat haha

A jak ktoś 100 km od Warszawy to też się liczy?? Nie no żartuje mam rodziców 100 od Warszawy sama mam chyba ze 160. 2 listopada będę w Warszawie bo muszę wyniki osobiście odebrać i na zakupy do Ikei.

Ja o opłacaniu połoznej nawet się nie zastanawiałam ja jestem z małych miejściowości i raczej się tego nie praktykuje po za tym 7 lat temu to chyba nawet mody na to nie był a opiekę miałam rewelacyjną rodziłam w Lublinie teraz będę w innym szpitalu bo juz tam nie mieszakam ale jakczytam na tym rodzić po ludzku to mają ocenę 5 mam nadziję że się nie zawiodę;)

Witam ja też dzisiaj wstawałam w nocy chyba z pięć razy..wrrr jakaś masakra! A rano dziecko do szkoły trzeba zawieź. Ale teraz to już kawka i forum. Miłego dnia :)

Hej :)

Ja dla odmiany potwornie spalam... znaczy mniej, niz wiecej. Cala noc kaszlalam, duszno mi poza tym. Nie wiem, skad to...

Dzis ide na pierwsza wizyte na nfz. W sumie wiekszosc badan platnych zrobiona, ale zobaczymy ;) wole miec w zanadrzu nfz ;) chociaz troche glupio w 11 tygodniu niby pierwsza wizyta :p

Hej :)

Ja dla odmiany potwornie spalam... znaczy mniej, niz wiecej. Cala noc kaszlalam, duszno mi poza tym. Nie wiem, skad to...

Dzis ide na pierwsza wizyte na nfz. W sumie wiekszosc badan platnych zrobiona, ale zobaczymy ;) wole miec w zanadrzu nfz ;) chociaz troche glupio w 11 tygodniu niby pierwsza wizyta :p
Ja bylam w 10. Lekarz nic nie widzial i kaazal przyjsc za tydzien. Wiec tez w 11 jakby potwierdzenie ciąży.

Ja jestem chyba jakas dziwna. Przez prawie caly 1 trymestr nie mialam jakos za specjalnie mdłości. Dzis zaczynam 2 trymestr, od 6 rano umieralam w pracy, nie bylam w stanie nic zrobic. Siedzialam i usilowalam nie zwymiotowac [emoji52]

Dziewczyny możecie polecić jakieś ciekawe książki o opiece nad maluszkiem? Nie chodzi mi o nudne podręczniki ale o coś co się w miarę przyjemnie czyta a wniesie coś ciekawego szczególnie dla kogoś kto jest w ciąży po raz pierwszy?

reklama
Dziewczyny możecie polecić jakieś ciekawe książki o opiece nad maluszkiem? Nie chodzi mi o nudne podręczniki ale o coś co się w miarę przyjemnie czyta a wniesie coś ciekawego szczególnie dla kogoś kto jest w ciąży po raz pierwszy?
Pierwszy rok życia dziecka. Jest tam wszystko dokładnie opisane. Tylko uwaga: jest grubaśna :-)

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry