reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny, dziś na 16 mam usg. Postanowiłam trochę bardziej się poprzyglądać, bo na prenatallnych byłam strasznie zestresowana i może lekarka coś wypatrzy między nogami.
W nocy mnie brzuch bolał, rano się okazało, że to ze stresu po wczorajszym wydarzeniu (dostałam rozwolnienia - to tak odnośnie kupowych tematów :-) )

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowwe mamy zapraszamy:)

Aśka Grubaska ja żartowałam że masz sie oszczędzać:) Wiadomo ruch ważny:) Ja może też bym się ruszała gdybym w pracy się nie nałaziła czasami a i jak była by lepsza pogoda bo 2 tygodnie leje!!! A ja i tak maratony po sklepach mam . Chociaż ja poprzednią ciąże prawie całą tzn. w większości przespałam a rodziłam 1h 45 minut a o 20 już sama chodziłam i wszystko w porządku przeleżałam tylko tyle ile mi kazali ale miałam 21 lat haha

A jak ktoś 100 km od Warszawy to też się liczy?? Nie no żartuje mam rodziców 100 od Warszawy sama mam chyba ze 160. 2 listopada będę w Warszawie bo muszę wyniki osobiście odebrać i na zakupy do Ikei.

Ja o opłacaniu połoznej nawet się nie zastanawiałam ja jestem z małych miejściowości i raczej się tego nie praktykuje po za tym 7 lat temu to chyba nawet mody na to nie był a opiekę miałam rewelacyjną rodziłam w Lublinie teraz będę w innym szpitalu bo juz tam nie mieszakam ale jakczytam na tym rodzić po ludzku to mają ocenę 5 mam nadziję że się nie zawiodę;)

Witam ja też dzisiaj wstawałam w nocy chyba z pięć razy..wrrr jakaś masakra! A rano dziecko do szkoły trzeba zawieź. Ale teraz to już kawka i forum. Miłego dnia :)

Hej :)

Ja dla odmiany potwornie spalam... znaczy mniej, niz wiecej. Cala noc kaszlalam, duszno mi poza tym. Nie wiem, skad to...

Dzis ide na pierwsza wizyte na nfz. W sumie wiekszosc badan platnych zrobiona, ale zobaczymy ;) wole miec w zanadrzu nfz ;) chociaz troche glupio w 11 tygodniu niby pierwsza wizyta :p

Hej :)

Ja dla odmiany potwornie spalam... znaczy mniej, niz wiecej. Cala noc kaszlalam, duszno mi poza tym. Nie wiem, skad to...

Dzis ide na pierwsza wizyte na nfz. W sumie wiekszosc badan platnych zrobiona, ale zobaczymy ;) wole miec w zanadrzu nfz ;) chociaz troche glupio w 11 tygodniu niby pierwsza wizyta :p
Ja bylam w 10. Lekarz nic nie widzial i kaazal przyjsc za tydzien. Wiec tez w 11 jakby potwierdzenie ciąży.

Ja jestem chyba jakas dziwna. Przez prawie caly 1 trymestr nie mialam jakos za specjalnie mdłości. Dzis zaczynam 2 trymestr, od 6 rano umieralam w pracy, nie bylam w stanie nic zrobic. Siedzialam i usilowalam nie zwymiotowac [emoji52]

Dziewczyny możecie polecić jakieś ciekawe książki o opiece nad maluszkiem? Nie chodzi mi o nudne podręczniki ale o coś co się w miarę przyjemnie czyta a wniesie coś ciekawego szczególnie dla kogoś kto jest w ciąży po raz pierwszy?

reklama
Dziewczyny możecie polecić jakieś ciekawe książki o opiece nad maluszkiem? Nie chodzi mi o nudne podręczniki ale o coś co się w miarę przyjemnie czyta a wniesie coś ciekawego szczególnie dla kogoś kto jest w ciąży po raz pierwszy?
Pierwszy rok życia dziecka. Jest tam wszystko dokładnie opisane. Tylko uwaga: jest grubaśna :-)

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry