reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Też kupuje i nie mogę się zdecydować, koleżanka polecala mi cebuszke i siedzę cały dzień i czytam :) w tamtej ciąży kupiłam poduszkę do karmienia i strasznie zalowalam ze nie kupiłam właśnie takiej wielofunkcyjnej , służącej też do spania.....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja trzymam za Was wszystkie kciuki i wierzę że będzie wszystko dobrze. Moja szwagierka miała amnio i ma super zdrowego chłopaka.

Co do zakupów zwłaszcza ubranek to po swoich doświadczeniach nie czekajcie do tak całkiem ostatnich miesięcy chyba że macie kogoś do pomocy. Ja miałam już w 7-8 miesiącu wszystko kupione wyprane wyprasowane i ułożone nie wyobrażam żeby to wszystko na raz robić w ostatnich tygodniach

Dziewczyny, a ja znowu jestem w stresie. Przed chwila zauważyłam brązowy śluz na wkładce ;(. 2 tygodnie temu było go więcej, ginekolog przepisał mi Luteinę i teraz znowu jest :(. Jutro z samego rana będę próbowała sie umowic na wizytę, ale jestem załamana teraz :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a ja znowu jestem w stresie. Przed chwila zauważyłam brązowy śluz na wkładce ;(. 2 tygodnie temu było go więcej, ginekolog przepisał mi Luteinę i teraz znowu jest :(. Jutro z samego rana będę próbowała sie umowic na wizytę, ale jestem załamana teraz :(

Aska Grubaska nie martw sie![emoji173]Ja plamilam brazowym sluzem do 8 tc jak nie 9 tc.I wszystko bylo dobrze[emoji4]Moze to od luteiny?Podraznila Ci moze sluzowke?Moze lekarz powinien Ci zwiekszyc dawke luteiny?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aska Grubaska nie martw sie![emoji173]Ja plamilam brazowym sluzem do 8 tc jak nie 9 tc.I wszystko bylo dobrze[emoji4]Moze to od luteiny?Podraznila Ci moze sluzowke?Moze lekarz powinien Ci zwiekszyc dawke luteiny?

U mnie to już jest 11t3d, wiec już nieco pozniej. Oprócz tego odczuwam pobolewania podbrzusza, pomimo brania Nospy. Nie wiem, zaczynam wariować :(. Musze jutro sprawdzić co jest u lekarza :(

Aśka, wiem że tylko łatwo się mówi, ale spróbuj się nie denerwować, bo to nic dobrego dlla Maluszka. Jeśli boli Cię do tego brzuch to może dla własnego spokoju udaj się na IP.

Ma slasku wszyscy polecaja dr Cnota z Genoma Ruda Slaska.Dziewczyny z calej Polski do niego przyjezdzaja.

(wybaczcie, że wracam do tematu)
W Opolu genetyk wspomniał, że rzadko to robią u bliźniąt. No więc, boję się. Spróbuję się w poniedziałek do niego umówić. Czy masz może jakiś telefon kontaktowy czy po prostu szukać przez Internet?

Hej dziewczyny!
Ja mam do spania poduszke dlugą z Motherhood, absolutnie ja polecam, caly czas z nia spie, dla krzyża relaks, dla brzuszka wygoda (serio jak jej nie uzywam brzuszek mnie w nocy pobolewa, jak moja 3latka mi ka porwie ;))

Co do przytulanek z mezem.. w 1wszej ciazy libido 0rowe, w tej tez nie jakos specjalne ale jest! co kilka dni nawet nawet dajemy rade ;) ale glownie ja sie wstrzymuje czeaciej

Co do kompletowania rzeczy dla maluszka, tez nie radze czekac tak do ostatnich tygodni, bo fakt trzeba to uprac uprasowac, miesiac wczeaniej dobrze byc juz spakowanym do szpitala. Ja np kompletowalam wszystko po ppznaniu płci maluszka (pewnie jak wiekszosc kobiet wpadlam w szał zakupowy ;)) ale ciesze sie ze to mialam bo jiz w połowie 35tyg bylam na porodowce i rodziłam Emilke

Dziewczyny ktore maja wykonac amio - trzymajcie sie dzielnie, bedzie dobrze, mocno Wam kibicuje :*

reklama
(wybaczcie, że wracam do tematu)
W Opolu genetyk wspomniał, że rzadko to robią u bliźniąt. No więc, boję się. Spróbuję się w poniedziałek do niego umówić. Czy masz może jakiś telefon kontaktowy czy po prostu szukać przez Internet?
Jasne,zaraz poszukam i Ci przeslę.

Do góry