NomiMalone
Fanka BB :)
Temat był inny , nie wiedziałam , że będą tam wypowiedzi m.in. o poronieniu. Raczej nie szukam takich info celowo.Po co czytasz na takie tematy?!
Jeżeli masz to zaparz sobie w domu meliskę. Może choć trochę cię to uspokoi. Nie dziwię ci się, że się denerwujesz ale zazdroszczę ci , że masz wizytę dziś. Ja w nerwach jeszcze 5 dni a w dniu wizyty pewnie też się poryczę z nerw .Pocieszam Cię i nas wszystkie , że nerwy nie przyspieszą i nie zmienią tego co się dzieje w brzuchu.Dziś mam prenatalne o 11. Nie mogę spać. Obudzilam sie z płaczem. Snil mi sie mój zmarly pies [emoji22] od rana zepsuty humor. Mam nadzieję ze bedzie wszystko dobrze na usg. Nie wiem jak wytrzymam do tej 11[emoji52]
Ja już sobie tak pomyślałam , że chyba do genetycznego zrezygnuję z wizyt na necie w temacie "ciąża/poród" . Ja już fiksuje , a co dopiero jak się dowiaduję złych wiadomości czy tu z forum , czy przypadkowo gdzieś na necie. Niestety tak jest , że podświadomie widzę większość złych informacji dotyczących ciąży. Muszę trochę przystopować .