reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Siedzę w pracy i nadrabiam jak tylko mogę to co piszecie :)

Ja po Synu nic nie mam, przez ponad 5 lat nie zamierzalammieć drugiego dziecka więc wszystkiego się poczytałam :)

Ah zwierzaki... przebije Was! Mam 2 psy, 4 koty i 5 szczurów :D kocham każde i pojawienie dziecka nie sprawiło, ze nie ogarnialam zwierząt; ) swoją drogą nie rozumiem pozbywania się pupili gdy w drodze jest dziecko. Takze drugie już na starcie zamieszka w niemałym zoo ;)

reklama

Ja po Synu nic nie mam, przez ponad 5 lat nie zamierzalammieć drugiego dziecka więc wszystkiego się poczytałam :)

Ah zwierzaki... przebije Was! Mam 2 psy, 4 koty i 5 szczurów :D kocham każde i pojawienie dziecka nie sprawiło, ze nie ogarnialam zwierząt; ) swoją drogą nie rozumiem pozbywania się pupili gdy w drodze jest dziecko. Takze drugie już na starcie zamieszka w niemałym zoo ;)
Ja również uwielbiam zwierzeta i chce zeby moje dzieci sie wychowywaly wsrod zwierząt. Ostatnio chcieliśmy przygarnac jeszcze jednego psa i kota ale na psa maz sie nie zgadza dopoki nie zmienimy mieszkania na dom, a kota sie boje miec bo u nas zawsze drzwi na podworko otwarte a w poblizu droga szybkiego ruchu...

Hej!
Ale dzisiaj podły dzień. Pogoda do spania, jak nic. Ale mimo zmęczenia spać nie mogłam.

Jeżeli chodzi o zwierzęta to tu nie mam żadnych, u rodziców jestem co 2 tygodnie i tam mam psa i kota, jedno i drugie przynioslam do domu ja :) kocham zwierzaki, ale są przyzwyczajone do warunków dom+duuuuze podwórko, więc nie chciałam ich zabierać do małego mieszkanka.

A ja paczke crunchipsow chakalaka przed spaniem...
czipsy, też ostatnio jadłam, miałam taką ochotę że ło.

No to ładne masz zoo :)) ja też kocham zwierzaki :) Mam domu psa i jest naszym kochanym członkiem rodziny :)

Jestem juz po wizycie.
Jest serduszko!
Z usg wynika ze niby 7 tydzień i 2 dni.
Założył mi kartę ciąży i zlecił zestaw badań.
Uf trochę mi ułożyło jak zobaczyłam serducho.

Super :))) Gratulacje :)

Wróciłam z manifestacji, to było coś....robiło wrażenie. Było tyle kobiet, tysiące ludzi....

Ja też po wizycie. Mały wg usg 10 t 3d a wg OM 9t5d. Lekarz kazał mi wierzyć, że puls jest i jest prawidłowy. Mam porobić badania i za tydzień założy mi kartę ciąży.
Ale co się wystresowałam to moje. Emocje zeszły i spać mi się chce.

reklama
czipsy, też ostatnio jadłam, miałam taką ochotę że ło.

No to ładne masz zoo :)) ja też kocham zwierzaki :) Mam domu psa i jest naszym kochanym członkiem rodziny :)

Super :))) Gratulacje :)

Wróciłam z manifestacji, to było coś....robiło wrażenie. Było tyle kobiet, tysiące ludzi....
Ja tez ostatnio man smaka na chipsy ze hooo, musze sobie w koncu kupic i zjeść. [emoji38] wgl mam na wszystko smaka, na slodkie, slone, kwasne [emoji23] przytylam juz 2 kg [emoji44][emoji50]

Do góry