reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Wiem ze duza dziewczynka moze nie chciec rozu ale zeby tylko szare z czarnym badz czarne z szarym?Moja jest drobna blondyneczka i wyglada okropnie w tych kolorach jakby byla smutna i chora:(
Sama lubi kolory.Wierze w to ze jeszcze sie w zyciu w czarnym nachodzi.
Jeszcze nie ogladalam ciuszkow dla malenstwa ale mam nadzieje ze nie bedzie tylko roz i niebieski.
Podobaja mi sie nexta ale poodbno rozmiarowka dla niemowlakow jest zawyzona?Prawda to?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmiarówka next jest ok. Ubieram tam małego i wszystko ok. Ubranka dobrej jakości i na lata. Polecam. Podobno w pl mają też swoją stronę oprócz sklepów stacjonarnych i często są promocje. W UK w boxing day- w święta Bożego Narodzenia są wyprzedaże wszystko 50% lub taniej. Robię małemu zakupy na cały rok a później tylko coś dobieram do tego.

reklama
Co ubrań ciążowych mam wszystko, bo byłam w ciąży prawie 2 lata temu w tym samym czasie. Wszystko zostało. Jeśli będzie chłopiec to mam też wszystkie ubranka po małym, bo urodzą się z różnica 2 lat i kilku dni. Zostawiłam jego wszystkie ubranka bo są super jakości z myślą o mnie lub siostrze :)

Ja badania robię w tym tygodniu a 12.10 idę na wizytę i wtedy też założy mi kartę.
Objawów tych nieprzyjemnych brak może oprócz zmęczenia i większego brzucha

U nas tez 2 lata różnicy, bo Jas urodził sie 7go maja, a teraz mam termin na 11go maja.

Co do kota, to odkąd urodził sie Jas nienawidzę naszej kotki. Najpierw klaki w jego buzi, oczach, ciągle miauczenie, mruczenie. Potem budzila go, wchodziła mu do łóżeczka i on co chwile ryk. Musi spać w zamkniętym pokoju. Teraz non stop kladze sie na mojej poduszcze, w nocy jak biorę Jaska do nas, to mruczy nam kolo głowy i ciągle go budzi. Nie dam chyba tak rady dluzej. On ja troche przytula, ale większość czasu gania z czymś w ręku i musze pilnować, żeby nie zrobil jej bam!

Na pewno bedzie dobrze. Tez juz badania zrobiłam. Trzymam kciuki za Twoją wizytę :) Ja mam jutro, także jeszcze jeden dzień stresów:)
Dziekuje bardzo:)Odezwe sie jak wyjde z gabinetu:)
Bede trzymac kciuki za twoja jitrzejsza wizytę.
Nie mam jeszcze.Zlecil mi badania.Zrobilam.Licze na to ze wszystko bedzie dobrze i zrobi to dzisiaj.

reklama
U nas tez 2 lata różnicy, bo Jas urodził sie 7go maja, a teraz mam termin na 11go maja.

Co do kota, to odkąd urodził sie Jas nienawidzę naszej kotki. Najpierw klaki w jego buzi, oczach, ciągle miauczenie, mruczenie. Potem budzila go, wchodziła mu do łóżeczka i on co chwile ryk. Musi spać w zamkniętym pokoju. Teraz non stop kladze sie na mojej poduszcze, w nocy jak biorę Jaska do nas, to mruczy nam kolo głowy i ciągle go budzi. Nie dam chyba tak rady dluzej. On ja troche przytula, ale większość czasu gania z czymś w ręku i musze pilnować, żeby nie zrobil jej bam!
Możemy podać sobie ręce :)
U mnie termin teraz na 9 maj, a młody miał być 10 maj 2015, lecz się kilka dni spóźnił. Mam nadzieję, że to dziecko urodzi się o czasie ;) żeby każdy miał swój dzień osobno hihi :)

Do góry