reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Siedzę w pracy i nadrabiam jak tylko mogę to co piszecie :)

Ja po Synu nic nie mam, przez ponad 5 lat nie zamierzalammieć drugiego dziecka więc wszystkiego się poczytałam :)

Ah zwierzaki... przebije Was! Mam 2 psy, 4 koty i 5 szczurów :D kocham każde i pojawienie dziecka nie sprawiło, ze nie ogarnialam zwierząt; ) swoją drogą nie rozumiem pozbywania się pupili gdy w drodze jest dziecko. Takze drugie już na starcie zamieszka w niemałym zoo ;)

reklama

Ja po Synu nic nie mam, przez ponad 5 lat nie zamierzalammieć drugiego dziecka więc wszystkiego się poczytałam :)

Ah zwierzaki... przebije Was! Mam 2 psy, 4 koty i 5 szczurów :D kocham każde i pojawienie dziecka nie sprawiło, ze nie ogarnialam zwierząt; ) swoją drogą nie rozumiem pozbywania się pupili gdy w drodze jest dziecko. Takze drugie już na starcie zamieszka w niemałym zoo ;)
Ja również uwielbiam zwierzeta i chce zeby moje dzieci sie wychowywaly wsrod zwierząt. Ostatnio chcieliśmy przygarnac jeszcze jednego psa i kota ale na psa maz sie nie zgadza dopoki nie zmienimy mieszkania na dom, a kota sie boje miec bo u nas zawsze drzwi na podworko otwarte a w poblizu droga szybkiego ruchu...

Hej!
Ale dzisiaj podły dzień. Pogoda do spania, jak nic. Ale mimo zmęczenia spać nie mogłam.

Jeżeli chodzi o zwierzęta to tu nie mam żadnych, u rodziców jestem co 2 tygodnie i tam mam psa i kota, jedno i drugie przynioslam do domu ja :) kocham zwierzaki, ale są przyzwyczajone do warunków dom+duuuuze podwórko, więc nie chciałam ich zabierać do małego mieszkanka.

A ja paczke crunchipsow chakalaka przed spaniem...
czipsy, też ostatnio jadłam, miałam taką ochotę że ło.

No to ładne masz zoo :)) ja też kocham zwierzaki :) Mam domu psa i jest naszym kochanym członkiem rodziny :)

Jestem juz po wizycie.
Jest serduszko!
Z usg wynika ze niby 7 tydzień i 2 dni.
Założył mi kartę ciąży i zlecił zestaw badań.
Uf trochę mi ułożyło jak zobaczyłam serducho.

Super :))) Gratulacje :)

Wróciłam z manifestacji, to było coś....robiło wrażenie. Było tyle kobiet, tysiące ludzi....

Ja też po wizycie. Mały wg usg 10 t 3d a wg OM 9t5d. Lekarz kazał mi wierzyć, że puls jest i jest prawidłowy. Mam porobić badania i za tydzień założy mi kartę ciąży.
Ale co się wystresowałam to moje. Emocje zeszły i spać mi się chce.

reklama
czipsy, też ostatnio jadłam, miałam taką ochotę że ło.

No to ładne masz zoo :)) ja też kocham zwierzaki :) Mam domu psa i jest naszym kochanym członkiem rodziny :)

Super :))) Gratulacje :)

Wróciłam z manifestacji, to było coś....robiło wrażenie. Było tyle kobiet, tysiące ludzi....
Ja tez ostatnio man smaka na chipsy ze hooo, musze sobie w koncu kupic i zjeść. [emoji38] wgl mam na wszystko smaka, na slodkie, slone, kwasne [emoji23] przytylam juz 2 kg [emoji44][emoji50]

Do góry