reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja juz po 1szej wizycie:). Dzidzius jest na swoim miejscu:) wiekszy niz powinien byc hehe.. O 4 dni wiekszy.. Termin z usg mam na 17.05 a z OM na 21.05. Juz jestem na L4 i od dzisiaj siedze w domku:)

Gratuluje!
Ja mam termin na 20.05.

Jak piszecie o porodach to już jestem przerażona. Jestem dość wytrzymała ale wiadomo jak to jest. Miałam raz zabieg ginekologiczny bez znieczulenia i do tej pory pamietam ten ból a lekarz powiedział że był to ból podobny do porodowego tyle że krótki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no porób boli tu nie ma co ukrywać ale jest to jedne z najpiękniejszych przeżyć w życiu, dlatego jestem w ciąży po raz trzeci :) Boli, klniesz aby się skończyło ale finał...mmm boski :) i to maleństwo na piersi :) no cudowne :)

Mi też śmierdzi wiele rzeczy, wiele przyprawia mnie o wymioty, np lodówka i to zazwyczaj rano....Drażnią mnie ostre zapachy takie jak czosnek i cebula, na samą myśl mi słabo. W poprzednich ciążach nie byłam wyczulona na zapachy, wg nic mi nie dolegało. Teraz też nie mogę w sumie narzekać, przyklejona do wc nie jestem ;) czasami gorzej się poczuje. Dziś np mam mega fajny dzień, lekka senność tylko no i rano małe torsje a tak to luz :) Ale wczoraj np wieczorem miałam zgon, o 21 już byłam trupem.

Dziewczyny te dla ktorych to druga ciaza mam pytanie.Ja pierwsza corke urodzilam 10 lat temu i pamietam jak smigalam po sklepach za farbami,potem,kino.Zero zmeczenia.Teraz w tej to ledwo zyje.Jak mam jechac do sklepu to kara dla mnie:(Nie chce mi sie.Zle sie czuje.Mdli mnie.Nie wiem czy to dlatego ze jednak 10 lat dla organizmu duzo czy tak w psychice sobie uroilam ze mam byv ostrozna i sama z soba obnosze sie jak z jajkiem.
Ja urodzilam sn i porod bardzo szybki ale nie wiem czy teraz nie zalatwie sobie cc bo boje sie ale tutaj prosze sie nie smiac ze ......umre przy porodzie.Nie z bolu bo znam ale z powodu komplikacji:(Tyle naczytalam sie o zatorze wodami plodowymi..Na dodatek przy ostatnim lyzeczkowaniu a robil mi zabieg jeden z najlepszych na slasku lekarzy przebil mi macice (krwotok etc)decyzja i szybkim zabiegu ze wyladowalam na OiOM-ie ze teraz wiem ze wszystko sie moze zdarzyc

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Rozpuszczalna ja miałam 14.08 termin około 20 maja. Dokładny jak będzie mi kartę ciąży zakładał

Jagi06 przy pierwszej ciąży też śmigałam, drugą prawie całą przelezalam a w trzeciej jak mam gdzieś wyjść to nie mam ani chęci ani siły

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej latalam wszędzie. Teraz jestem w drugiej i też robię wszystko. Tylko że ja mam 23 lata i gin mi powiedział że im człowiek młodszy tym lepiej przeżywa ciąże. Może to przez to lepiej czulas się w pierwszej

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry