reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Melduję się po wizycie. Dzidziuś trochę młodszy bo ma 5tygodni 6dni a z om 6tygodni 2dni. Jest ciałko żółte i zarodek. Serduszka jeszcze nie ma ale gin powiedział że jeszcze za wcześnie. Mam przyjść za 2 tygodnie

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
To mamy idetycznie wg usg a kiedy miałaś ostatnią miesiaczke?

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się zastanawiam czy ta oksy cokolwiek działa. Tez miałam wywolywany po terminie, tez maksymalne dawki oksy i też nie poszło, rozwarcie stanęło i kilka godzin nie chciało iść dalej. Skończyło się na cc. Tylko ja się nie nacierpialam bo dostałam znieczulenie zanim zaczęło boleć nie do zniesienia. Tym razem albo sn albo cc, wszystko jedno, ale na wywoływanie się nie zgodzę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam wywoływany drugi poród. Oksy działać, działa, ale tak myślę, że przez to sie tak nacierpiałam ale to tylko moja teoria.

W rozmowach w toku mówią jak schudnąć po ciąży

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak zrobię. Pójdę do rodzinnego. Co może to mi wypisze na NFZ - przynajmniej mam taką nadzieję. HIV zamierzam zrobić w punkcie konsultacyjnym. Zobaczymy czy się uda.

Byłam u tego okulisty. Całe szczęście nic strasznego się ze mną nie dzieje ale związane jest to z naczyniami żylnymi w oczach. Mam kontrolować często ciśnienie, zrobić kilka dodatkowych badań. Podobno w ciąży zmienia się bardzo dużo w przepływie krwi i z tym jest to związane. Ale należy to obserwować i się nie martwić.
Idz.Ja mam fajna lekari nie robila problemow.Nie mogla na wszystko ale dała mi na wiekszosc wiec zawsze:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bylo tylko 5dni po terminie. 18h męki z krzyżowymi bolami. Bez znieczulenia. 2h drugiej fazy. Az wreszcie słowa "wyciągamy od góry". Nie mogłam uwierzyć w to co slysze. Tez jestem waska w biodrach. Jakos mysle, żeby spróbować znów sn, ale w praniu wyjdzie co bedzie.

Poki co czekam w poczekalni, zobaczymy czy jest tam w brzuchu jakieś małe serduszko.

reklama
Ja miałam podawaną oxy przy pierwszym porodzie, chyba coś dało, nie wiem sama, poród jak poród, bóle podobne do porodu bez oxy. A podali mi bo nie miałam skurczy a wody się sączyły.

vivid- daj znać :)

Któraś z Was jakiś czas temu pisała, że czuje własne siuśki....kurde, ja czuję je dzisiaj...yh.

Do góry