Dziewczyny mam stan podgorączkowy 37,6 co moge wziac ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz możliwość to jedz na IP i rozwieją Twoje wątpliwości, zbadają i sprawdzą czy jest coś niepokojącego.Produkty z *spam* sa dość dobre.A przy stanie podgoraczkowym nie brałabym jeszcze paracetamolu,przy wyższej owszem tak.
Ja niestety ale miałam nieprzyjemny poranek wstałam z lekkim plamieniem brazowym wiem że jest sporo kobiet które rodza zdrowe bobasy przy plamieniach ale mam złe przeczucia,o odpoczynku też moge zapomnieć przy moim rozbrykanym 1,5 roczniaku,pozostało mi jedynie czekać i mieć nadzieję.
Oj bidulka...Spadła z czegos?Boli ja bardzo?Cześć dziewczyny parę dni mnie nie było ale moja 2,5 letnia córka złamała obojczyk... Tragedia, jest taka marudna, zresztą nie dziwie się. Obchodzimy się jak z jajkiem.
Pisalyscie o rozstepach ja w poprzedniej ciąży smarowalam się chyba wszystkim a i tak mam masę rozstępów. Przytyłam 20 kg a zawsze byłam bardzo chuda osoba.
Kachna321 ja tez mam dzieciątko z 8 maja :-)