Staraj się dużo teraz odpoczywać i nie dźwigać. Jak lekarz powiedział że jest wszystko ok to na pewno tak jest i jutro na usg się popłaczesz ze szczęścia :-)Ja właśnie wróciłam z IP pobrali krew,zbadał mnie lekarz i według niego wszystko jest ok tzn szyjka zamknięta jest ale USG zrobia mi jutro o 15:00.Plamię jeszcze od czasu do czasu ale zanim pojechaliśmy do szpitala to pojawiła się już czerwona krew a teraz brazowa znowu :/
Denerwuję się jutrzejsza wizyta.
reklama
Kurcze,dziwne ze nie zrobil usg.Mowil dlaczego nie odrazu?Ja właśnie wróciłam z IP pobrali krew,zbadał mnie lekarz i według niego wszystko jest ok tzn szyjka zamknięta jest ale USG zrobia mi jutro o 15:00.Plamię jeszcze od czasu do czasu ale zanim pojechaliśmy do szpitala to pojawiła się już czerwona krew a teraz brazowa znowu :/
Denerwuję się jutrzejsza wizyta.
Bylabys spokojniejsza.Dal ci jakies leki?Luteina?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja jest juz duza ale z powodu zapalenia oskrzeli tez polegiwalam z lozku.Niby samodzielna ale widziala ze brakuje jej tej mamy która na codzien prowadzi inny tryb zycia.Chodzi zagaduje a mi jest przykro ze ja taka zdechla kłoda nie do zyciaHej. U mnie dzień jak codzień czyli mdłości, wymioty i brak sił.
Aniolek06 bardzo mi przykro z powodu córki, ja też bardzo nie cierpię jak widzę że moje dziecko źle się czuję i wtedy dosłownie staje na głowie żeby była zadowolona.
Dziewczyny które mają małe dzieci jak sobie radzicie z tymi objawami ciazowymi i małym dzieckiem? Ja mam straszne wyrzuty sumienia bo widzę że nie poświęcam jej tyle czasu co wcześniej. Ciągle źle się czuję, biegam do kabelki czy leżę w łóżku a ona biedna musi bawić się sama, czuje jakbym była złą matką :-(
Tak to zawsze pieklysmy ciasto na ndz lub jakies fajne gry a teraz to mi czaszka dymi z bolu glowy.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Jagi06 nie powiedział czemu nie może ale na IP od lekarza pierwsze co usłyszałam to to iż oni na tym etapie ciaży nic nie robia i nie podaja żadnych leków.W Anglii niestety ale nie ratuje się wczesnych ciaż.
oOulkaOo
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny!
Na prawde nie wiem co Was sie dzialo przez ten tydzien
Nie bylo mnie caly tydzien bo tak bardzo mecza mnie mdlosci i zapachy Koszmar!
Bylam tydzien temua we wtorek na wizycie wyszla ciaza prawie o tydzien mlodsza, serduszko pieknie bilo czyli wychodzilo ze bylam w 6tc +3dni <3
Dzis dopadlo mnie przeziebienie wiec juz wogole jestem niezywa Termin na 16 maja
Zdrowka dla chorujacych!
Na prawde nie wiem co Was sie dzialo przez ten tydzien
Nie bylo mnie caly tydzien bo tak bardzo mecza mnie mdlosci i zapachy Koszmar!
Bylam tydzien temua we wtorek na wizycie wyszla ciaza prawie o tydzien mlodsza, serduszko pieknie bilo czyli wychodzilo ze bylam w 6tc +3dni <3
Dzis dopadlo mnie przeziebienie wiec juz wogole jestem niezywa Termin na 16 maja
Zdrowka dla chorujacych!
Dominika_1989
Cześć dziewczyny, jestem z kwietniowych mam ale raczej tych, co urodzą na końcu ( termin na 23.04.17 )
i czasem zaglądam co u Was. Powiem Wam, ze w Norwegii do 12 tc to też jakby "nie ciąża", nie da się niemal doprosićo jakiekolwiek badania i organizm sam zdecyduje czy utrzyma czy nie, później w zasadzie też jakoś specjalnie się nie trzęsą. Liczę po prostu,że będzie okej
i czasem zaglądam co u Was. Powiem Wam, ze w Norwegii do 12 tc to też jakby "nie ciąża", nie da się niemal doprosićo jakiekolwiek badania i organizm sam zdecyduje czy utrzyma czy nie, później w zasadzie też jakoś specjalnie się nie trzęsą. Liczę po prostu,że będzie okej
Rozpuszczalna
Dziewczyny ale się dziś poklucilam z mężem. Pojechał w czwartek do swoich rodziców na wieś bo chciał naprawić sobie samochód a oni mają kanał. Pomijam że jest to 150km od nas. Ja zostałam sam w domu z synkiem. W piątek zaczął mu się przebijać kolejny ząbek, więc płacz, gorączka i tylko noszenie na rękach. Mąż wrócił wczoraj jak Adaś już spał i oczywiście go obudził i zaczął do niego gadać tak że się rozbudzil i usypialam go 1,5 godziny. A dziś się dowiedzialam że nie zrobił auta bo ocieplal z tata szope i że jeszcze tam musi jechać. A jak mu powiedziałam że źle się czuje i nie mogę nosić cały czas na rękach Adasia to usłyszałam ,, ciąża to nie choroba, moja mama miała dzieci rok po roku, a męża w wojsku i dała radę to ty też dasz.'' Tak nie lubię jak tam jedzie sam bo rodzice go zawsze buntuja. Przepraszam ale musiałam się komuś wyrażalic.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie wiedzialam ze w Anglii.A jak sie teraz czujesz?Jagi06 nie powiedział czemu nie może ale na IP od lekarza pierwsze co usłyszałam to to iż oni na tym etapie ciaży nic nie robia i nie podaja żadnych leków.W Anglii niestety ale nie ratuje się wczesnych ciaż.
Oj przytulam mocno.Myslisz ze rodzice go buntują?To nastepnym razem daj mu synka.Niech babcia sie zajmuje a on bedzie tacie pomagal badz naprawial auto.Dziewczyny ale się dziś poklucilam z mężem. Pojechał w czwartek do swoich rodziców na wieś bo chciał naprawić sobie samochód a oni mają kanał. Pomijam że jest to 150km od nas. Ja zostałam sam w domu z synkiem. W piątek zaczął mu się przebijać kolejny ząbek, więc płacz, gorączka i tylko noszenie na rękach. Mąż wrócił wczoraj jak Adaś już spał i oczywiście go obudził i zaczął do niego gadać tak że się rozbudzil i usypialam go 1,5 godziny. A dziś się dowiedzialam że nie zrobił auta bo ocieplal z tata szope i że jeszcze tam musi jechać. A jak mu powiedziałam że źle się czuje i nie mogę nosić cały czas na rękach Adasia to usłyszałam ,, ciąża to nie choroba, moja mama miała dzieci rok po roku, a męża w wojsku i dała radę to ty też dasz.'' Tak nie lubię jak tam jedzie sam bo rodzice go zawsze buntuja. Przepraszam ale musiałam się komuś wyrażalic.
Ja jestem na L4 (plamienia ustaly ale zapalenie oskrzeli)i jak maz zauwazyl ze lepiej sie czuje to juz zacząl wymyslac.Bo ty siedzisz w domu teraz i masz wiecej czasu to :jedz do kablowki po aneks,jedz do ikeii,jedz z corka do dentysty choc caly czas on jezdzi.Więc on swoje a ja swoje i tak nie jadę.Albo pojade jak bede sie czula na silach albo jak mu sie nie podoba niech jedzie sam.
reklama
Rozpuszczalna
Mój synek ma 7 miesięcy więc nie chciałabym go puszczać samego jest trochę za mały. Jego rodzice uważają że ich synek jest biedny bo pracuje a ja siedzę na macierzyńskim i jeszcze chce żeby mi coś w domu pomógł. Zawsze jak wraca to chce zmieniać zasady jakie mamy bo mama powiedziała....Oj przytulam mocno.Myslisz ze rodzice go buntują?To nastepnym razem daj mu synka.Niech babcia sie zajmuje a on bedzie tacie pomagal badz naprawial auto.
Ja jestem na L4 (plamienia ustaly ale zapalenie oskrzeli)i jak maz zauwazyl ze lepiej sie czuje to juz zacząl wymyslac.Bo ty siedzisz w domu teraz i masz wiecej czasu to :jedz do kablowki po aneks,jedz do ikeii,jedz z corka do dentysty choc caly czas on jezdzi.Więc on swoje a ja swoje i tak nie jadę.Albo pojade jak bede sie czula na silach albo jak mu sie nie podoba niech jedzie sam.