reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Witam[emoji5]
Ja brzuch smarowalam ziajką od 4 mc ciąży, bo tak jest na niej napisane. Nie mam żadnych rozstępów i w tej ciąży będę postępować tak samo.
Dadzi takie maluchy to mają wyobraźnię, mój Leon też takie rzeczy nieraz opowiada hehe z bratem się będzie boksował tak mówi [emoji5]
Psiara trzymam kciuki mocno abyś w poniedziałek usłyszała od lekarza coś pozytywnego.

reklama
Witam przyszłe mamusie :-) postanowiłam dołączyć choć dopiero w poniedziałek idę usłyszeć serduszko. Mam nadzieję, że moje życzenie się spełni ponieważ jestem po poronieniu. Przez chwilę byłam stycznioweczka. Miłego dnia.

Witam przyszłe mamusie :-) postanowiłam dołączyć choć dopiero w poniedziałek idę usłyszeć serduszko. Mam nadzieję, że moje życzenie się spełni ponieważ jestem po poronieniu. Przez chwilę byłam stycznioweczka. Miłego dnia.

Witaj Agathie
Trzymam kciuki za Ciebie i siebie. Ja serduszko usłyszę dopiero w październiku ponieważ wtedy mam następna wizytę. Też się niecierpliwie ponieważ bardzo długo się staraliśmy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

Psiara, oby się wszystko obróciło i serduszko zabiło.

Ja zacznę smarować, jak wrócimy od teściów. Używałam Tołpa s.o.s. mama czy jakoś tak. Zapach cudowny, rozstępów nie miałam. W pierwszej ciąży smarowałam oliwką od 5mca, ale tak mi wysuszyła skórę, że aż się łuszczyła, więc przerzuciłam się na Tołpe i było super.

Psiara trzymam mocno kciuki.
Ja nie smarowałam brzucha i nie mam rozstępów, ale teraz trzecia ciąża, ciało już nie takie jak kiedyś to zacznę coś stosować. Pewnie oliwke

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny,zgaga nie daje spac.Ja juz wrocilam z corcia z koni,obiad mam i zamierzam polezec w lozku tak mi cholernie zimno.Trzese sie jak galareta.Ale ile mozna pic herbat rozgrzewajacych.Milej soboty.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierwsza ciaze smarowalam oliwka i czym sie da i tak mi sie w 8 msc pojawily rozstepy.Teraz nam z hippa taka maske do smarowania dla kobiet wciazy ale ciezko sie rozsmarowuje i chyba ja skoncze i kupie cos innego.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe mamusie!
I życzę aby wszystkie serduszka zabiły na czas [emoji8][emoji177]
Psiara, trzymam kciuki!
Mnie zgaga nie męczy, ale mdłości i wymioty, które zaczęły się od wtorku i każdego dnia mi towarzyszą, przeważnie wieczorem, przed snem
A rano jak się budzę, to boję się wstać, bo mam zaraz myśli że będzie mnie mdlilo, kiedy to w końcu minie?
Dziś 8tc0,
Z moich planów weekendowych, to mam dziś zamiar wyciągnąć jesienne ubrania a letnie schować, z niektórymi dopasowanymi ubraniami pewnie powiem sobie good bye na dłużej o ile nie na zawsze, w poprzedniej ciąży przytyłam 20 kg i trochę pracy mnie kosztowało zanim wróciłam do formy i wagi i boję się co będzie teraz
Miłego dnia mamusie [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry