reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Hej witam się i ja e sobotni poranek. Wymioty po przebudzeniu już zaliczone, nawet udało mi się zjeść naleśniki i wciąż się utrzymują w żołądku :-) Ja w pierwszej ciąży smakowałam sir oliwa kuchenną, a teraz zakupiłam olej kokosowy ponoć bardzo dobry. Najważniejsze to mieć dobrze nawilżoną i nawodnioną skórę to lepiej będzie znosić rozciąganie.

reklama
Witajcie dziewczyny,zgaga nie daje spac.Ja juz wrocilam z corcia z koni,obiad mam i zamierzam polezec w lozku tak mi cholernie zimno.Trzese sie jak galareta.Ale ile mozna pic herbat rozgrzewajacych.Milej soboty.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy nie miałam zgagi nawet nie wiem co to za uczucie. Zastanawiam się czy teraz w ciąży będę mieć.

Hej witam się i ja e sobotni poranek. Wymioty po przebudzeniu już zaliczone, nawet udało mi się zjeść naleśniki i wciąż się utrzymują w żołądku :-) Ja w pierwszej ciąży smakowałam sir oliwa kuchenną, a teraz zakupiłam olej kokosowy ponoć bardzo dobry. Najważniejsze to mieć dobrze nawilżoną i nawodnioną skórę to lepiej będzie znosić rozciąganie.

Ja mdłości miałam tylko 3 dni. Jeden dzień był straszny po prostu myślałam że mi żołądek wypadnie a teraz jest ok i żadnych dolegliwości. Oby tak było do końca.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy nie miałam zgagi nawet nie wiem co to za uczucie. Zastanawiam się czy teraz w ciąży będę mieć.

Ja mdłości miałam tylko 3 dni. Jeden dzień był straszny po prostu myślałam że mi żołądek wypadnie a teraz jest ok i żadnych dolegliwości. Oby tak było do końca.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nigdy nie mialam zgagi nawet w pierwszej ciazy a teraz masakra.

Witam nowe mamusie!
I życzę aby wszystkie serduszka zabiły na czas [emoji8][emoji177]
Psiara, trzymam kciuki!
Mnie zgaga nie męczy, ale mdłości i wymioty, które zaczęły się od wtorku i każdego dnia mi towarzyszą, przeważnie wieczorem, przed snem
A rano jak się budzę, to boję się wstać, bo mam zaraz myśli że będzie mnie mdlilo, kiedy to w końcu minie?
Dziś 8tc0,
Z moich planów weekendowych, to mam dziś zamiar wyciągnąć jesienne ubrania a letnie schować, z niektórymi dopasowanymi ubraniami pewnie powiem sobie good bye na dłużej o ile nie na zawsze, w poprzedniej ciąży przytyłam 20 kg i trochę pracy mnie kosztowało zanim wróciłam do formy i wagi i boję się co będzie teraz
Miłego dnia mamusie [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
O tez mam takie plany a raczej z butami.Bo w letnich sandalkow juz nie ubiore a jesienne trzeba miec przygotowane:)
Ja sie boje ze przytyje za duzo.Mimo ze sie pilnuje to gdzie tam do maja.Po drodze swieta w grudniu,swieta w kwietniu.Pare uroczystosci urodzinowych i mojej tendencji do nadwagi to wystarczy.

Hej dziewczyny,witam was sobotnio :)
psiara dobrze że idziesz na USG prywatnie bo w takich sytuacjach trzeba konsultować u innych lekarzy,wierzę że serduszko się pojawi &&

Dziewczyny czytam was ale jak już chce coś napisać to wiecznie ktoś coś chce ode mnie :eek:
Była tematyka wózkowa,Ja swój już sprzedałam ale i tak bym musiała kupić inny taki podwójny bo niestety mój młodszy skończy dopiero 2 latka jak maluszek się pojawi a nie wyobrażam sobie Jego cały czas na nóżkach więc czeka nas zakup większego sprzętu :) Co do gondoli i przesiadki do spacerówki to się nie martwię bo u nas w UK zima jest dużo łagodniejsza niż w PL więc z tym luzik ;)
Pisałyście też komu już mówić o ciąży itd no i u nas to nikt nie wie oprócz chłopaczków,starszak rozumie już to i oczywiście chce żeby była to siostra i też tak się do brzusia zwraca,a młodszy jeszcze nie rozumie o co chodzi.Reszta rodziny dowie się po USG,jesteśmy przezorni bo już kiedyś poroniłam i tej ciąży wszyscy wiedzieli.
Zgaga w ciąży mnie strasznie męczyła zwłaszcza 3trymestrze i nic nie pomagało :( Też się martwię kg bo w poprzednich ciążach przybrałam po 20kg :eek: a po tej drugiej ciąży nadal mam ekstra 5kg i oponkę na brzuchu aaa niestety miałam aż 2 CC i forma to całkiem straciłam :baffled:

Witam nowe mamusi i gratuluję ;):)

Ja też nigdy nie miałam zgagi i zastanawiam się czy mnie dopadnie. Ogólnie dobrze znoszę ciążę a to powoduje u mnie lekki strach czy wszystko ok, ale to przez poprzednią stratę. Nawet zachcianek nie mam więc troszeczkę wam zazdroszczę

reklama
Do góry