Hej witam się i ja e sobotni poranek. Wymioty po przebudzeniu już zaliczone, nawet udało mi się zjeść naleśniki i wciąż się utrzymują w żołądku :-) Ja w pierwszej ciąży smakowałam sir oliwa kuchenną, a teraz zakupiłam olej kokosowy ponoć bardzo dobry. Najważniejsze to mieć dobrze nawilżoną i nawodnioną skórę to lepiej będzie znosić rozciąganie.
reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny,zgaga nie daje spac.Ja juz wrocilam z corcia z koni,obiad mam i zamierzam polezec w lozku tak mi cholernie zimno.Trzese sie jak galareta.Ale ile mozna pic herbat rozgrzewajacych.Milej soboty.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy nie miałam zgagi nawet nie wiem co to za uczucie. Zastanawiam się czy teraz w ciąży będę mieć.
Hej witam się i ja e sobotni poranek. Wymioty po przebudzeniu już zaliczone, nawet udało mi się zjeść naleśniki i wciąż się utrzymują w żołądku :-) Ja w pierwszej ciąży smakowałam sir oliwa kuchenną, a teraz zakupiłam olej kokosowy ponoć bardzo dobry. Najważniejsze to mieć dobrze nawilżoną i nawodnioną skórę to lepiej będzie znosić rozciąganie.
Ja mdłości miałam tylko 3 dni. Jeden dzień był straszny po prostu myślałam że mi żołądek wypadnie a teraz jest ok i żadnych dolegliwości. Oby tak było do końca.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nigdy nie mialam zgagi nawet w pierwszej ciazy a teraz masakra.Nigdy nie miałam zgagi nawet nie wiem co to za uczucie. Zastanawiam się czy teraz w ciąży będę mieć.
Ja mdłości miałam tylko 3 dni. Jeden dzień był straszny po prostu myślałam że mi żołądek wypadnie a teraz jest ok i żadnych dolegliwości. Oby tak było do końca.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O tez mam takie plany a raczej z butami.Bo w letnich sandalkow juz nie ubiore a jesienne trzeba miec przygotowaneWitam nowe mamusie!
I życzę aby wszystkie serduszka zabiły na czas [emoji8][emoji177]
Psiara, trzymam kciuki!
Mnie zgaga nie męczy, ale mdłości i wymioty, które zaczęły się od wtorku i każdego dnia mi towarzyszą, przeważnie wieczorem, przed snem
A rano jak się budzę, to boję się wstać, bo mam zaraz myśli że będzie mnie mdlilo, kiedy to w końcu minie?
Dziś 8tc0,
Z moich planów weekendowych, to mam dziś zamiar wyciągnąć jesienne ubrania a letnie schować, z niektórymi dopasowanymi ubraniami pewnie powiem sobie good bye na dłużej o ile nie na zawsze, w poprzedniej ciąży przytyłam 20 kg i trochę pracy mnie kosztowało zanim wróciłam do formy i wagi i boję się co będzie teraz
Miłego dnia mamusie [emoji4]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie boje ze przytyje za duzo.Mimo ze sie pilnuje to gdzie tam do maja.Po drodze swieta w grudniu,swieta w kwietniu.Pare uroczystosci urodzinowych i mojej tendencji do nadwagi to wystarczy.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny,witam was sobotnio
psiara dobrze że idziesz na USG prywatnie bo w takich sytuacjach trzeba konsultować u innych lekarzy,wierzę że serduszko się pojawi &&
Dziewczyny czytam was ale jak już chce coś napisać to wiecznie ktoś coś chce ode mnie
Była tematyka wózkowa,Ja swój już sprzedałam ale i tak bym musiała kupić inny taki podwójny bo niestety mój młodszy skończy dopiero 2 latka jak maluszek się pojawi a nie wyobrażam sobie Jego cały czas na nóżkach więc czeka nas zakup większego sprzętu Co do gondoli i przesiadki do spacerówki to się nie martwię bo u nas w UK zima jest dużo łagodniejsza niż w PL więc z tym luzik
Pisałyście też komu już mówić o ciąży itd no i u nas to nikt nie wie oprócz chłopaczków,starszak rozumie już to i oczywiście chce żeby była to siostra i też tak się do brzusia zwraca,a młodszy jeszcze nie rozumie o co chodzi.Reszta rodziny dowie się po USG,jesteśmy przezorni bo już kiedyś poroniłam i tej ciąży wszyscy wiedzieli.
Zgaga w ciąży mnie strasznie męczyła zwłaszcza 3trymestrze i nic nie pomagało Też się martwię kg bo w poprzednich ciążach przybrałam po 20kg a po tej drugiej ciąży nadal mam ekstra 5kg i oponkę na brzuchu aaa niestety miałam aż 2 CC i forma to całkiem straciłam
Witam nowe mamusi i gratuluję
psiara dobrze że idziesz na USG prywatnie bo w takich sytuacjach trzeba konsultować u innych lekarzy,wierzę że serduszko się pojawi &&
Dziewczyny czytam was ale jak już chce coś napisać to wiecznie ktoś coś chce ode mnie
Była tematyka wózkowa,Ja swój już sprzedałam ale i tak bym musiała kupić inny taki podwójny bo niestety mój młodszy skończy dopiero 2 latka jak maluszek się pojawi a nie wyobrażam sobie Jego cały czas na nóżkach więc czeka nas zakup większego sprzętu Co do gondoli i przesiadki do spacerówki to się nie martwię bo u nas w UK zima jest dużo łagodniejsza niż w PL więc z tym luzik
Pisałyście też komu już mówić o ciąży itd no i u nas to nikt nie wie oprócz chłopaczków,starszak rozumie już to i oczywiście chce żeby była to siostra i też tak się do brzusia zwraca,a młodszy jeszcze nie rozumie o co chodzi.Reszta rodziny dowie się po USG,jesteśmy przezorni bo już kiedyś poroniłam i tej ciąży wszyscy wiedzieli.
Zgaga w ciąży mnie strasznie męczyła zwłaszcza 3trymestrze i nic nie pomagało Też się martwię kg bo w poprzednich ciążach przybrałam po 20kg a po tej drugiej ciąży nadal mam ekstra 5kg i oponkę na brzuchu aaa niestety miałam aż 2 CC i forma to całkiem straciłam
Witam nowe mamusi i gratuluję
Powiem Ci że ja się tak czuję od wczoraj, więc ściskam nie jesteś sama. Jak się cały dzień źle czuje i wymiotuje to tak jest. No i to uczucie że nie panuje nad własnym organizmem, okropne. Jeszcze parę tygodni i może przejdzieAle się dziś czuje, jak kupa g***a .
mayllah
Hihi dobre porównanie [emoji2]Ale się dziś czuje, jak kupa g***a .
Podzielam z tobą ten stan, więc już są dwie kupy [emoji1]
Agathie
Ja też nigdy nie miałam zgagi i zastanawiam się czy mnie dopadnie. Ogólnie dobrze znoszę ciążę a to powoduje u mnie lekki strach czy wszystko ok, ale to przez poprzednią stratę. Nawet zachcianek nie mam więc troszeczkę wam zazdroszczę
reklama
Janka86
Tez sie chetnie podepne.. W kupie zawsze razniej B-)Hihi dobre porównanie [emoji2]
Podzielam z tobą ten stan, więc już są dwie kupy [emoji1]