reklama
Korek, ty coś źle liczysz! Jaki ósmy tydzień ?! Jeśli OM była 01.08 to jesteś na samym początku siódmego tygodnia ( 6w 2d) przy normalnej długości cyklu. Jak miałaś dłuższy cykl i późno owu to jesteś teraz pewnie około 5 tygodnia i to, że nic nie było widać tydzień temu to zupełnie normalne.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego chce tez isc na L4 ale chce zeby juz cos wiecej bylo widac.. Teraz leci mi 5 tydzien. Troche za wczesnie zeby cokolwiek stwierdzic..Najpierw taki śluz zabarwiony krwią i nie dużo, i bardziej brązowy niż czerwony. Kolejne dni to już bardziej krew.Ostatni dzień to już krew i skrzepy, to już był koniec, w domu zanim ruszyliśmy do szpitala to lało się już ze mnie Już wiedziałam, że to koniec...ale rozkleiłam się jak lekarz na usg zobaczył że już nic się nie da zrobić, miałam zabieg, ryczałam jak bóbr.....
Ja też w przedszkolu i już na L4
No właśnie, ja już jedną infekcje złapałam, dlatego jestem już na L4. Zresztą praca z dziećmi w ciąży jest ciężka. Przedszkole to nie miejsce dla ciężarnej kobiety
Dlatego ja tez chce isc na L4 ale leci mi teraz 5 tydzien to chce jeszcze przeczekac az cos bedzie widac na usg i chcialabym zeby juz bylo serduszko, zobaczymy.. Za 2 tyg planuje isc na badanie.. I wtedy czmychnac na chorobowe..Najpierw taki śluz zabarwiony krwią i nie dużo, i bardziej brązowy niż czerwony. Kolejne dni to już bardziej krew.Ostatni dzień to już krew i skrzepy, to już był koniec, w domu zanim ruszyliśmy do szpitala to lało się już ze mnie Już wiedziałam, że to koniec...ale rozkleiłam się jak lekarz na usg zobaczył że już nic się nie da zrobić, miałam zabieg, ryczałam jak bóbr.....
Ja też w przedszkolu i już na L4
No właśnie, ja już jedną infekcje złapałam, dlatego jestem już na L4. Zresztą praca z dziećmi w ciąży jest ciężka. Przedszkole to nie miejsce dla ciężarnej kobiety
korek2016
Fanka BB :)
Ptzwkonala
Korek, ty coś źle liczysz! Jaki ósmy tydzień ?! Jeśli OM była 01.08 to jesteś na samym początku siódmego tygodnia ( 6w 2d) przy normalnej długości cyklu. Jak miałaś dłuższy cykl i późno owu to jesteś teraz pewnie około 5 tygodnia i to, że nic nie było widać tydzień temu to zupełnie normalne.
Ok przekonalas mnie
W tym temacie jestem jeszcze laikiem. Jadę do ginekologa za godzinę powiem co i jak
reklama
styczniowka82
Zaangażowana w BB
To jesteśmy na tym samym etapie ja mam termin na 19.05 a ostatnia @ 12.08
Termin do lekarza mam na 13.10 ale chyba tak długo nie wytrzymam i pójdę na koniec września
Termin do lekarza mam na 13.10 ale chyba tak długo nie wytrzymam i pójdę na koniec września