reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

JAGI TAK OGROMNIE GRATULUJĘ!!!! Wiedziałam że będzie dobrze zanim nadobiłam 10 stron:)
Kaludyna tobie też gratuluję serduszka i już nie amiętam kto jeszcze

Ja jeszcze 2 dni... Sama chyba się nakręcę...

reklama
Laski myślicie że warto jutro powtórzyć bete czy dać sobie spokój. Idę w środę na wizytę i chciałam sobie mocz i krew zrobić i sama nie wiem czy jeszcze tą bete.

Laski myślicie że warto jutro powtórzyć bete czy dać sobie spokój. Idę w środę na wizytę i chciałam sobie mocz i krew zrobić i sama nie wiem czy jeszcze tą bete.
A kiedy mialas ostatnia bete?Jesli idziesz w srode to moze poczekaj.Mnien tez kusilo w piatek ale balam sie pozniejszej interpretacji wyniku(po 2 tygodniach od ostatniej bety)
O ktorej masz wizyte?:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie bardzo boje ze te dwie kreski sie nie potwierdza i do czasu wizyty juz nie robię testów a wizytę mam w poniedziałek. Ale np brodawki szczypią mnie jakbym miała rany i spać mi sie chce ciągnę a i apetyt jak nigdy... Do tego w zeszłym tygodniu tak mnie bolał brzuch jak na okres ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tak caly ubiegly tydzien bolal jak na okres a nawet bardziej.Nie martw sie![emoji11]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Heloo :-)
Ja też po wizycie, początek 6 tygodnia, maleńkie serdusio biło :-)

Gratuluje;) super.. Ja jestem jeszcze przed ta wizyta u gina, jestem na etapie zrobienia dwoch pozytywnych testow ciazowych.. Mowisz poczatek 6 tygodnia. A napiszesz dokladnie ktory tydzien i ktory dzien? Bo ja sie wlasnie teraz zastanawiam na kiedy sobie wizyte umowic zeby juz cokolwiek wiecej szlo stwierdzic m.in. zeby bilo serduszko.

Gratuluje;) super.. Ja jestem jeszcze przed ta wizyta u gina, jestem na etapie zrobienia dwoch pozytywnych testow ciazowych.. Mowisz poczatek 6 tygodnia. A napiszesz dokladnie ktory tydzien i ktory dzien? Bo ja sie wlasnie teraz zastanawiam na kiedy sobie wizyte umowic zeby juz cokolwiek wiecej szlo stwierdzic m.in. zeby bilo serduszko.

Ja dokładnie 6 tydzień :-) Z tym serduszkiem to lekarz powiedział, że rzadko się zdarza, żeby tak wczesnie biło serduszko, a jednak ;)
[emoji7]Równo dwa tygodnie po spodziewanej @ poszłam

reklama
Do góry