reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
U mnie z dolegliwości tylko bol podbrzusza i piersi...:( czasami poqatpiewam czy w ogole jestem w ciąży. Dzisiaj byłam powtórzyć betę i jutro dopiero wyniki

Spokojnie:) ja tez tylko bol brzucha mam i ogromne piersi. Wczesniej tam jakis bol glowy byl ale teraz nic, nawet nie jestem zmeczona.. Jedynie wieczorem jak movlam siedziec do polnocy albo 1 w nocy tak teraz przed 22 padam..

Dziekuje Ci Dagmarko:)[emoji11][emoji11]
Powiem Wam ze juz nie wyobrazam sobie ciazy bez Was:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciąża na forum to jest to...ja w pierwszej ciąży byłam na forum i potem jak się dzieciaki porodziły to pisałyśmy, kilka razy z niektórymi mamami udało się spotkać, do tej pory w dobie fb jakiś kontakt jest. A minęło już 10 lat :)

Zobaczysz kochana,zobaczysz[emoji7][emoji7]
Bede z Toba myslami:)Mam L4 to moge nawet przyjechac[emoji6][emoji6]

A to zapraszam, raźniej mi będzie hehehe...marze o serduszku teraz, ale wiem, że ja go teraz nie będzie to będzie na następnej wizycie, którą mam umówioną w gabinecie usg z lepszym sprzętem. Bo ten co ona ma w gabinecie to taki wiecie, aby potwierdzić ciąże i zobaczyć, czy cokolwiek widać

Ja mogłabym zasypiać o 19 :p

Ciąża na forum to jest to...ja w pierwszej ciąży byłam na forum i potem jak się dzieciaki porodziły to pisałyśmy, kilka razy z niektórymi mamami udało się spotkać, do tej pory w dobie fb jakiś kontakt jest. A minęło już 10 lat :)

A to zapraszam, raźniej mi będzie hehehe...marze o serduszku teraz, ale wiem, że ja go teraz nie będzie to będzie na następnej wizycie, którą mam umówioną w gabinecie usg z lepszym sprzętem. Bo ten co ona ma w gabinecie to taki wiecie, aby potwierdzić ciąże i zobaczyć, czy cokolwiek widać

Ja mam taka przyjazn z dziewczyna co razem mialysmy ur w grudniu ale ostatecznie jej Julka ur sie w moje ur w listopadzie:)To bedzie wlasnie w tyk roku 10 lat:)

reklama

Sprzety sa rozne:(Moj ma akurat dobry ale bym tak zrobila:)

Do góry