reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja sie bardzo boje ze te dwie kreski sie nie potwierdza i do czasu wizyty juz nie robię testów a wizytę mam w poniedziałek. Ale np brodawki szczypią mnie jakbym miała rany i spać mi sie chce ciągnę a i apetyt jak nigdy... Do tego w zeszłym tygodniu tak mnie bolał brzuch jak na okres ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to samo. Jakoś do mnie nie dociera, że jestem w ciąży. Jutro odbieram drugie wyniki bety..oby wzrosła i w środę ife do mojego ginekologa. To będzie dopiero 4 tydzienczac od owulacji

reklama
Mowilyscie już rodzinie o swojej ciąży?? Rodzenstwu, rodzicom dziadkom, czy czekacie?? Ja powiedziałam tylko rodzicom i rodzenstwu. Jestem dobrej myśli ze ciąża będzie prawidłowo się rozwijać, ale czasami jakieś głupie myśli człowieka nachodzą czy za szybko nie zdradziłam że jestem przy nadzieji.

Co do doleglowosci.. Ja póki co mam wstręt do mojego ukochanego serka wiejskiego afff.. wczoraj zrobiłam zapas, a dziś nie mogłam go przełknąć o_O .. ogolnie tez mam napady głodu i aż się boję ile przybiore w tej ciąży.. W pierwszej było zaledwie 7 kg... miałam wstręt do jedzenia, teraz tylko smaki się zmieniają ale mam "parcie na żarcie".. masakra

Ja w pachwinie nic nie czuję, jedynie w dole brzucha lekkie pobolewanie od czasu do czasu.
My powiedzieliśmy jedynie tesciom w domu bo z nimi mieszkamy i nie chcielismy ich tak ciagle zbywac a juz cos podejrzewali ale ciagle jestem przed wizyta u gina. Rodzenstwu i moim rodzicom chce powiedziec jak bede po wizycie u gin.

No widzisz. A tak sie stresowalas niepotrzebnie:) gratuluje[emoji3]

Caly weekend plamilam.Raz nawet swieza krwia.Nospa forte szla co 3h.Brzuch tak bolal 2 x mocniej jak na okres i na dodatek bol plecow jak przy okresie.A ze przeszlam poronienie 3 x to zawsze w ten sam sposob to nie umialam myslec pozytywnie...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ale cudowne wiadomości :))))
jagi- GRATULUJE!!!!!!!
Wszystkim serduszkom gratuluje :)))
Ja idę w czwartek na wizytę, sama mnie lekarka zaprosiła, mam nadzieje, że zrobi mi usg i że coś zobaczę.
Zobaczysz kochana,zobaczysz[emoji7][emoji7]
Bede z Toba myslami:)Mam L4 to moge nawet przyjechac[emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry