reklama
Arya
Fanka BB :)
anik, gratuluję i witam . Oby kreska szybko cieniałaDziewczyny ja mam bladziusieńką drugą kreseczkę i testować jeszcze będę gdzieś w piątek... oby się pojawiła wyraźniejsza... bardzo bym chciała do was dołączyć do majowych
Boję się, że nie będzie albo że to moje urojenia... ale mój mąż też ją widzi, choć rzeczywiście jest bladziutka...anik, gratuluję i witam . Oby kreska szybko cieniała
Arya
Spokojnie, jak jest to już nie zniknie. Będzie dobrzeBoję się, że nie będzie albo że to moje urojenia... ale mój mąż też ją widzi, choć rzeczywiście jest bladziutka...
Z kalkulatorow 3.05 a na niektorych 1.05 a ty?Hmm to może i ja nie pójdę, dobrze wiedzieć ze ktoś czeka na wizytę jak ja [emoji3] na kiedy wychodzi Ci termin ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Aśka1987
O super dziekuje[emoji11]Kurde, ja też mam, zimno na ustach i zajada w kąciku. Byłam w aptece i pytałam co mogę, dała mi babka maść na zajady i witaminę b2. Powiedziała, że tak często była w ciąży, osłabiony organizm.
Ide poszukac wit b2 w domu bo chyba ostatnio kupilam
reklama
DziekiSprobuje w weekend by nie pachniec w pracy czosnkowoNie wiem co jest dobre na zajady ale na opryszczkę czosnek. To naturalny i skuteczny antybiotyk. Przekroić na pół i przykładać do opryszczki, często . Może trochę smrodku, ale działa
Ja mam od wieczora migrenę i walczę z głową