reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Że sluzem mam tak samo jak Wy, czasami latam zobaczyć do łazienki bo tak mokro i zaraz mi się wydaje że to krew. U mnie wie mama i mąż, nikomu nie chce mówić po ostatniej stracie, jak będzie serduszko i chociaż 10 tyg to wtedy powiemy

Dziewczyny na brodzie zrobil mi sie liszaj albo.tzw zimno.Czym smarowac?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, ja też mam, zimno na ustach i zajada w kąciku. Byłam w aptece i pytałam co mogę, dała mi babka maść na zajady i witaminę b2. Powiedziała, że tak często była w ciąży, osłabiony organizm.

Laski poprawiłam ile zdołałam kolorki by się jeszcze przydały:) Jeśli coś pomieszałam to przepraszam proszę upomnienie na pw:D:D

Idę ledżinsy młodej uprasować i na tap modyl:p

Nie wiem co jest dobre na zajady ale na opryszczkę czosnek. To naturalny i skuteczny antybiotyk. Przekroić na pół i przykładać do opryszczki, często ;) . Może trochę smrodku, ale działa :)
Ja mam od wieczora migrenę i walczę z głową :(

reklama
Hej dziewczyny:) odebrałam powtórkę bety z piątku (pierwszą robiłam w pon.) i wszystko rośnie jak powinno:) mam jedną wątpliwość: mam umówionych dwóch ginekologów, jeden na 14.09 drugi na 19.09, wszystko przez to że nasluchalam sie niefajnych rzeczy o moim dotychczasowym pewniaku - czy jeśli więc jeden lekarz założy mi kartę ciąży to mogę przenieść się do innego?

I czy gdy wybieracie lekarza to patrzyłyście na to czy pracuje w szpitalu?

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Generalnie nie ma to znaczenia czy lekarz pracuje w szpitalu czy nie. I tak może go nie być, gdy zacznie się poród albo akurat będzie miał urlop. Dla mnie najważniejsze jest zaufanie do lekarza - muszę być spokojna, że to co mówi i robi jest dobre.

Niestety. W macicy nic. Albo pozamaciczna której jeszcze nie widac albo poronilam samoistnie
Szczerze współczuję.

U mnie ze śluzem jest tak jak pisała większość - taki biały jakby budyniowaty i jest go sporo. No i biegam jak niektóre po kilka razy sprawdzić czy wszystko ok.

Pozdrowionka dla wszystkich.

Do góry