Dziewczyny na brodzie zrobil mi sie liszaj albo.tzw zimno.Czym smarowac?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez ide w pn 16.45 uffJa mam spadek formy... Dobrze ze mam Tymka to nie mam jak płakać [emoji17] pójdę rano chyba znowu na betę to może mi się humor poprawi. Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałkowej wizyty [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny na brodzie zrobil mi sie liszaj albo.tzw zimno.Czym smarowac?
Laski poprawiłam ile zdołałam kolorki by się jeszcze przydały Jeśli coś pomieszałam to przepraszam proszę upomnienie na pw
Idę ledżinsy młodej uprasować i na tap modyl
Generalnie nie ma to znaczenia czy lekarz pracuje w szpitalu czy nie. I tak może go nie być, gdy zacznie się poród albo akurat będzie miał urlop. Dla mnie najważniejsze jest zaufanie do lekarza - muszę być spokojna, że to co mówi i robi jest dobre.Hej dziewczyny odebrałam powtórkę bety z piątku (pierwszą robiłam w pon.) i wszystko rośnie jak powinno mam jedną wątpliwość: mam umówionych dwóch ginekologów, jeden na 14.09 drugi na 19.09, wszystko przez to że nasluchalam sie niefajnych rzeczy o moim dotychczasowym pewniaku - czy jeśli więc jeden lekarz założy mi kartę ciąży to mogę przenieść się do innego?
I czy gdy wybieracie lekarza to patrzyłyście na to czy pracuje w szpitalu?
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze współczuję.Niestety. W macicy nic. Albo pozamaciczna której jeszcze nie widac albo poronilam samoistnie