Ja do ginekologa chodziłam sama, partner był tylko na usg połówkowych. Jakoś obydwoje nie mieliśmy potrzeby wspólnych wizyt
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze nie stresuj sie dzisi usłyszysz serduszko o której wizyta??
Ja jeszcze tydzień;/
Jak sie czujesz?Nadal plamisz?Dziewczyny dziwna sprawa chociaż czytałam, że to normalne. Krwawię lecz tak delikatnie, jestem w 4 tyg. Poczekam do jutra. Jeśli wtedy się nasili dzwonię do dr. Podobno może to być tzw krwawienie implantacyjne i jeśli nadal nam ból piersi ( a mam) i krwawienie nie jest ciemne i intensywne to jest ok. Miałyście tak ?
Niech ciemnieje. [emoji4] [emoji4] Dużo zdrówka. [emoji4]Dziewczyny ja mam bladziusieńką drugą kreseczkę i testować jeszcze będę gdzieś w piątek... oby się pojawiła wyraźniejsza... bardzo bym chciała do was dołączyć do majowych
W pierwszej ciąży był ze mną dwa razy. Pani doktor pokazywała i tłumaczyła mu wszystko na USG. [emoji4] Teraz chciałabym chociaż raz zabrać ze sobą męża i synka.Dziewczyny a do ginekologa chodzicie z mężami ? Ja pojechałam z mężem i troche glupio mi sie zrobilo bo bylam jedyna w poczekalni ktora z mężem przyszla [emoji39] ale lekarz potraktowal to jako najbardziej naturalna rzecz na swiecie i bez pytania zaprosil meza do gabinetu maz tez mial przyjemność obejrzenia fasolki
Gratulacje i witamy. [emoji4] [emoji255]Bry, chyba zaglądać tu będę Wychodzi, że do 10 maja
Dziewczyny czy też tak macie, że jak się podcieracie to patrzycie z szybciej bijącym sercem na papier. Poroniłam 5 lat temu a obraz krwi na papierze mam do tej pory przed oczami. Mam nie złą schize...Właśnie wyciągnęłam papiery z badan z tamtej ciąży, to był 5 t 2 d więc bardzo wcześnie, okopałam też wyniku badań bety i progesteronu i np normą w I trymestrze jest 50-130 a ja miałam 16! (progesteronu)
Idę jutro robić badanie poziomu progesteronu, będę spokojniejsza. Ja jak już bym chciała być w 12 tc! aaaaa
Ja to chodze co chwila i sprawdzam.Dziś bez usg, w mojej przychodni robi się usg w gabinecie usg, dostane dziś od ginki skierowanie, pewnie na przyszły tydzień. Dzisiaj mi potwierdzi ciąże no i mam pytanie odnośnie dufastonu czy powinnam go brać tak jak ostatnio. Pewnie da mi skierowanie na krew.
Dziewczyny czy też tak macie, że jak się podcieracie to patrzycie z szybciej bijącym sercem na papier. Poroniłam 5 lat temu a obraz krwi na papierze mam do tej pory przed oczami. Mam nie złą schize...Właśnie wyciągnęłam papiery z badan z tamtej ciąży, to był 5 t 2 d więc bardzo wcześnie, okopałam też wyniku badań bety i progesteronu i np normą w I trymestrze jest 50-130 a ja miałam 16! (progesteronu)
Idę jutro robić badanie poziomu progesteronu, będę spokojniejsza. Ja jak już bym chciała być w 12 tc! aaaaa
Dziś bez usg, w mojej przychodni robi się usg w gabinecie usg, dostane dziś od ginki skierowanie, pewnie na przyszły tydzień. Dzisiaj mi potwierdzi ciąże no i mam pytanie odnośnie dufastonu czy powinnam go brać tak jak ostatnio. Pewnie da mi skierowanie na krew.