reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

no ja też jedną, już później drugiej nie piję w pracy z koleżanką ;)

Szukam fajnej inspiracji na pokój dla dziewczyn. Mamy mieszkanie trzypokojowe, teraz dziewczyny mają swoje pokoje a my śpimy w salonie, ale spania w salonie z niemowlakiem sobie nie wyobrażam. Nie ma innej opcji jak połączyć dziewczyny w jednym pokoju. Aby jakoś umilić im tą zmianę, bo może pojawić się bunt, szczególnie ze strony starszej (nie dziwie się), chcę to jakoś uatrakcyjnić a mianowicie przedstawić im kuszącą wersje nowego lokum ;) Na bank łóżko piętrowe a reszta nie wiem, jak natkniecie się na coś ciekawego, dawajcie ;)

Moja byłaby zachwycona z piętrowego łóżka:) A duży ten pokoik?? Bo można zastanowić się żeby tak jakby podzielić go na pół innym kolorami czy coś żeby każda miała swoją własną przestrzeń:)

Zrobiłam listę ale muszę ją ją udoskonalić myslałam że można tu wkleić tabelkę z worda a tu pupa blada:p Ale pomyślę:) Jak coś przekręciłam to piszcie pw, żeby tam na komentować bo zginie ta lista.

reklama
Właśnie testuję "Moja Ciąża". Na razie jest spoko, poza problemem z wagą.

Ja tez mam "moja ciążę". Wpisuje co kilka dni swoja wage i mi ciagle pokazuje ze mam niedowage (mam BMI ok 18) i ze w 6 tyg powinnam juz przybrac na wadze ok kilograma a jak na razie waga ani drgnie.

pokój ma ok 11 m2, jest kwadratowy i ustawny, duży. Pomysł z kolorami super :) zrobić im strefy :) Połowa pokoju Tysia, połowa Pati. No i łóżko piętrowe, zrobić na górze baldachim a na dole lampiony :) takie kulki świecące :)

pokój ma ok 11 m2, jest kwadratowy i ustawny, duży. Pomysł z kolorami super :) zrobić im strefy :) Połowa pokoju Tysia, połowa Pati. No i łóżko piętrowe, zrobić na górze baldachim a na dole lampiony :) takie kulki świecące :)
Nooo widzisz jakie pomysły:)
Też zaraz mojej gwieździe będę pokój robiła maluch na razie z nami będzie

pokoj-dla-dziewczynek-zdjecia_2806131.jpg

Podoba mi się to, wiem nie jest to piętrowe łóżko,a le właśnie znalazłam to w necie.. Okno mam w tym samym miejscu co na zdjęciu i mogłabym tak zrobić i mają dziewczyny teraz takie łóżka :) Podoba mi się:)

pokoj-dla-dziewczynek-zdjecia_2806131.jpg

Podoba mi się to, wiem nie jest to piętrowe łóżko,a le właśnie znalazłam to w necie.. Okno mam w tym samym miejscu co na zdjęciu i mogłabym tak zrobić i mają dziewczyny teraz takie łóżka :) Podoba mi się:)
Ja w dzieciństwie mialam lozko pietrowe i szczerze go nienawidzilam. Jako mlodsza siostra musialam na nim spac. To byla moja zmora dziecinstwa ;p

ja też miałam i czułam się poszkodowana, że muszę spać na dole, byłam młodsza...więc chyba piętrowe łóżko nie będzie dobrym pomysłem. Przegadam to z dziewczynami. ewentualnie co miesiąc zamiana. Jednak piętrowe łóżko zajmuje mniej miejsca

ja też miałam i czułam się poszkodowana, że muszę spać na dole, byłam młodsza...więc chyba piętrowe łóżko nie będzie dobrym pomysłem. Przegadam to z dziewczynami. ewentualnie co miesiąc zamiana. Jednak piętrowe łóżko zajmuje mniej miejsca
Zawsze możesz kupic dwa takie.
lozko%20pietrowe%20GIT.jpg
wtedy odpada kupowanie szafy i biurka

reklama
Cześć dziewczyny... Śledzę forum od czwartku.. Kiedy test wyszedł pozytywnie s a piątkowa beta potwierdziła ciążę... Chciałbym doliczyć do Mam Majowych:-) termin mam na 13go mają.. Mam 31 lat i to moja druga ciąża. Mam 6 letniego synka.

Do góry