reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Hej laseczki:)
Witam kolejne majóweczki:) Mam chwilę czasu więc biorę się za obiecaną listę:)

Wczoraj powiedziałam mężowi nie było kolacji ale pojechaliśmy na nowe mieszkanie okna zamknąć i wręczyłam mu pudełeczko z testem a ten gamoń śmieje się i mówi że podejrzewał już od dwóch dni:D:D Za dobrz mnie zna ale bardzo się cieszy:p
Znaja znaja:)Moj wiedzial jak spojrzal na biust:)
Gratuluje wytrwałosci:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, tu majowa mama 2016. Ale ten czas szybko leci. :) Jeszcze niedawno też sprawdzałam, testowałam, a tymczasem moja córeczka zaraz konczy 4 miesiące. No i już są majowe mamusie 2017. Gratuluję, trzymam kciuki za wszystkie fasolki i życzę spokojnych, nudnych ciąż. :)
Fajnie ze zagladasz:)Zawsze to doswiadczona kolejna mama:)Duzo zdrowka dla coreczki:)
Na pewno beda pytania o wyprawke letnia dla maluchow.Moja urodzila sie w grudniu wiec wpakowlam w kombinezon i fru:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

oj tak, przed facetami nic się nie ukryje, powiększone piersi zawsze zauważą ;)

Pijecie kawę na czczo? ja staram się coś przegryźć, ale zasadniczo po przebudzeniu nie mam na nic ochoty, tylko na kawę. Tak mam od lat, kawa i laptop ;)

Pijecie kawę na czczo? ja staram się coś przegryźć, ale zasadniczo po przebudzeniu nie mam na nic ochoty, tylko na kawę. Tak mam od lat, kawa i laptop ;)

To tak jak ja, nawet okularów nie ubieram rano tylko ekspres odpalam [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aśka- witaj w klubie porannych kawoszy :)Teraz (odkąd jestem w ciąży ;)) staram się coś małego chrupnąć przed kawą, bo nie wiem czy to tak zdrowo zalewać z rana dziecko kofeiną ;) fakt, faktem, że staram się pić tą kawę coraz słabszą...no ale jednak...kawa to kawa ;)

Aśka- witaj w klubie porannych kawoszy :)Teraz (odkąd jestem w ciąży ;)) staram się coś małego chrupnąć przed kawą, bo nie wiem czy to tak zdrowo zalewać z rana dziecko kofeiną ;) fakt, faktem, że staram się pić tą kawę coraz słabszą...no ale jednak...kawa to kawa ;)

Kawę uwielbiam [emoji7] w pierwszej ciąży tez ograniczyłam jej picie do jednej ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no ja też jedną, już później drugiej nie piję w pracy z koleżanką ;)

Szukam fajnej inspiracji na pokój dla dziewczyn. Mamy mieszkanie trzypokojowe, teraz dziewczyny mają swoje pokoje a my śpimy w salonie, ale spania w salonie z niemowlakiem sobie nie wyobrażam. Nie ma innej opcji jak połączyć dziewczyny w jednym pokoju. Aby jakoś umilić im tą zmianę, bo może pojawić się bunt, szczególnie ze strony starszej (nie dziwie się), chcę to jakoś uatrakcyjnić a mianowicie przedstawić im kuszącą wersje nowego lokum ;) Na bank łóżko piętrowe a reszta nie wiem, jak natkniecie się na coś ciekawego, dawajcie ;)

reklama

Ja nie pije kawy. Kiedys obowiazkowo po przyjsciu do pracy byla kawa, nie umiałam bez niej zyc, teraz robie sobie codziennie kakao i nawet mnie nie ciagnie do kawy ;)

Do góry