reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Arya, mam córeczkę. Za miesiąc będzie miała dwa latka. Mówi na razie pojedyncze wyrazy, mam nadzieję że się niedługo rozkręci. Jak miała 1.3 to jeszcze wcale nie mówiła. Może to dlatego, że chodzi do żłobka. Zimą pewnie będzie więcej w domu ( choroby i koniec z całym popołudniem na placu zabaw) to będzie więcej czasu na naukę, bo teraz biega i nie ma do tego glowy :-).

Zfieszak, bete zawsze warto powtórzyć, bo od jej wartości ważniejszy jest przyrost między badaniami ( chyba że robiłaś tylko po to żeby potwierdzić ciążę, to wiesz, że jest). Ale kiedy to zrobić to ci nie podpowiem.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zfieszak, ja właśnie dziś sobie zrobiłam powtórkę, będzie tak 2,5 doby po, bo robiłam w poniedziałek po południu i dziś rano, wieczorem mają być wyniki, robię to tylko dla spokoju, bo do wizyty jeszcze tyle czasu.
Nie mam żadnych dolegliwości poza cyckami jak balkonami i trochę klujace podbrzusze od czasu do czasu, no i wkurw tzw mam dość często :-)
Ja na rozpoczęcie roku śmigam zaraz z moim synkiem
Miłego dnia :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny:) Dzieci poszły juz do przedszkola więc mam trochę luzu:) Umówiłam się do lekarza a 15.09 będzie to 6 tydzień, mam nadzieje, że już coś zobaczę... choć trochę się obawiam bo nie mam żadnych objawów, okres powinnam dostać dopiero w niedzielę i boję się że dostanę... Jeszcze nikomu ie mówiłam, tylko męzowi. Mąż w dużym szoku

Zfieszak, ja właśnie dziś sobie zrobiłam powtórkę, będzie tak 2,5 doby po, bo robiłam w poniedziałek po południu i dziś rano, wieczorem mają być wyniki, robię to tylko dla spokoju, bo do wizyty jeszcze tyle czasu.
Nie mam żadnych dolegliwości poza cyckami jak balkonami i trochę klujace podbrzusze od czasu do czasu, no i wkurw tzw mam dość często :-)
Ja na rozpoczęcie roku śmigam zaraz z moim synkiem
Miłego dnia :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam te same objawy i ten sam wkurw:)
Mąż nie wie o co mi chodzi:)Gdybym sama wiedziala:)

Umowiłam się do gina na 15.09. To będzie ok 6t1d. Tylko zastanawiam się czy aby nie odmówić i poszukać innego. Lecimy do miasteczka mojego m i wybrałam ja z neta. Opinie straszne: że starej daty, źle czyta usg, nie miłą i opryskiwa. Ciężko mi tam znaleźć gina w tej małej miejscowości. Chyba poszukam jeszcze. Mam tylko 1 szansę na gina w pl i chyba szkoda ją zmarnować.

Umowiłam się do gina na 15.09. To będzie ok 6t1d. Tylko zastanawiam się czy aby nie odmówić i poszukać innego. Lecimy do miasteczka mojego m i wybrałam ja z neta. Opinie straszne: że starej daty, źle czyta usg, nie miłą i opryskiwa. Ciężko mi tam znaleźć gina w tej małej miejscowości. Chyba poszukam jeszcze. Mam tylko 1 szansę na gina w pl i chyba szkoda ją zmarnować.

Jak opinie z neta zle to cos w tym jest:(
Szukaj dalej.Idz do gin bo bedziesz spokojniejsza ale nie do jakies wrednej baby:)

Odwołałam ją. Poszukałam najlepszą klinikę we Wrocku i umowilam się na 17.09 zawsze to dwa dni później, więcej będzie widać. W niedzielę wylatuję, na dalszy etap wakacji więc to najpozniejszy termin jaki mogłam. Już nie mogę się doczekać :) .

To bedzie 6t3d myślicie, że może już być widać serduszko? <)

Ostatnia edycja:
W poprzedniejn ciazy bylam na pierwszej wizycie wizycie właśnie 6.3 i było już widać. Tylko tam mój gin miał jakiś niesamowity sprzęt najnowszej generacji. Nie wiem jak by było na gorszym.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Obawiam się czy ta wizyta będzie potrzebna. :( Wczoraj trochę się przedzwignelam aż poczułam ból. Dziś rano miałam lekko zabarwiony śluz na różowo - w okolicach @ niby normalne. Niedawno dostałam takiego silnego skurczu, że zawyłam z bólu. Poszlam do łazienki ale czysto. :(. Martwię się teraz czy sobie wczoraj nie zaszkodziłam. Jak to bardzo trzeba na siebie uważać od samego początku a ja chciałam jeszcze biegać w ciąży. Uważajcie na siebie dziewczyny, bo łatwo zrobić coś głupiego :hmm:.

reklama
Obawiam się czy ta wizyta będzie potrzebna. :( Wczoraj trochę się przedzwignelam aż poczułam ból. Dziś rano miałam lekko zabarwiony śluz na różowo - w okolicach @ niby normalne. Niedawno dostałam takiego silnego skurczu, że zawyłam z bólu. Poszlam do łazienki ale czysto. :(. Martwię się teraz czy sobie wczoraj nie zaszkodziłam. Jak to bardzo trzeba na siebie uważać od samego początku a ja chciałam jeszcze biegać w ciąży. Uważajcie na siebie dziewczyny, bo łatwo zrobić coś głupiego :hmm:.
Bedzie potrzebna!:)
Ja zwolnilam tempa.Wchodze do domu pracy i odpoczywam.Mialam myc okna ale mam to w du...Okna nie zajac:)
Nie mysle o sporcie wciazy.Jedynie moze basen ale jak lekarz wyrazi zgode.Na pewno zdrowiej sie odzywiam.Staram sie nie jesc pustych kalorii ani slodyczy.

Odpoczywaj-moze wez nospe i sie poloz?
Nie martw sie:)

Mnie dzisiaj pobolewa brzuch i juz kombinuje w glowie by isc jutro na bete badz do jakiegos gina bo wizyta dopiero 12.09!:(

Do góry