reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Czesc Dziewczyny - nieśmiało się witam. Termin mam na 3.05, ale jeśli się wszystko uda to na pewno urodze wcześniej bo będę miała cesarke. Więc pewnie będę kwietniowka, ale one już po wizytach i widziały maleństwa na usg i nie chce się u nich schizowac. Jestem z Opola, mam Córkę prawie 2-letnia. Niestety od poniedziałku miałam plamienia. Byłam we wtorek u lekarza, zbadał, na usg nic nie widział jeszcze. Mam duphaston 2x1. W nocy jeszcze plamilam ale przez cały dzień nic[emoji3] mimo że odkurzalam, prasowalam i byłam na spacerze. We wtorek mam znowu wizytę.
Niestety dał L4 i muszę jutro je zawieźć i niestety przyznać się do ciazy. Pójdę pogadać z Dyrektorka, że nie planowałam takiego szybkiego l4 ale zdrowie dziecka ważniejsze. Ech, nie lubię się tak tłumaczyć...

W ktorym tygodniu bedziesz za tydzien u gina?Mowil co powinno byc widoczne za tydzien na usg?
Ile placisz na duphaston?Ja 26zl ale on nie jest chyba refundowany

reklama
Witam Melduję się kolejna "Majówka". Mam na imię Aśka i mam już trzy letniego syna Tymka Wczoraj robiłam test ciążowy a dziś Betę-hcg: wynik 4334.00 czyli to już 5 tydzien. Termin z ostatniego okresu to 04.05

Ja tez padam na twarz, zwykle jestem wulkanem energii od rana do wieczora i nie umiem usiedziec 5 minut na miejscu. A teraz wracam o 15 z pracy i zasypiam w momencie na kanapie. Tez tak macie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Melduję się kolejna "Majówka". Mam na imię Aśka i mam już trzy letniego syna Tymka Wczoraj robiłam test ciążowy a dziś Betę-hcg: wynik 4334.00 czyli to już 5 tydzien. Termin z ostatniego okresu to 04.05
Czesc Asiu:)
Kiedy sie umowilas do lekarza?Jak sie czujesz?Bedziesz robic bete po 48h?

Hej mogę się dołączyć??

Załączniki

• DSC04094.JPG
    DSC04094.JPG
    93,5 KB · Wyświetleń: 97
W ktorym tygodniu bedziesz za tydzien u gina?Mowil co powinno byc widoczne za tydzien na usg?
Ile placisz na duphaston?Ja 26zl ale on nie jest chyba refundowany
We wtorek będę w 6t1d. Powiedział że już na pewno musi coś być, a jeśli nie będzie w macicy to będzie szukać gdzie indziej[emoji54] Ja za duphaston 36zł za 20 tabletek.

Witamy nowe mamusie, wszystkie przyjmujemy :-) ja dziś zwariowany miałam zwariowany dzień, ciągle coś. Moja córka która ma 2lata i 4 miesiące jest w przedszkolu i wiecie że wymyślili sobie dla takich dzieci książki za 79zl? Dla mnie to trochę śmieszne bo uważam że jest za mała. Słyszeliście gdzies o takim czymś?

reklama
Do góry