reklama
Jagi06 urodzimy wszystkie zdrowe i śliczne bobaski :-)
Musimy myśleć pozytywnie, to doda sił naszym Maluszkom w brzuszkach :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba mam kryzys bo te czekanie mnie dobija....Czekam tylko do pierwszej wizyty.Nawet nadchodzacy weekend mnie nie cieszy
Dzieki za pozytywne fluidy)
mayllah
Fanka BB :)
Arya, jak będę mieć wizytę to będzie akurat 6t3d czy jakoś tak, mam nadzieję że będzie już serduszko, jutro mam zamiar zrobić powtórkę bety i spokojnie czekać, dziś cały dzień miałam takie klucia w pochwie i biegałam co chwile to WC, bo myślałam że plamie :-/ jeszcze moje nerwy dziś przeszły sama sobie, kurde chyba hormony, wrrr
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Rozumiem, że masz dziecko. Skoro zaczyna mówić to w jakim jest wieku? Mój ma 1,3 roku i daleko do mowy. Pojedyncze słowaEh mi ciąża kojarzy się głównie z czekaniem. Najpierw na serduszko, potem do 12 tyg bo już będzie bezpieczniej, potem na genetyczne, na pierwsze ruchy, na polowkowe, na 34 tydzień bo już są duże szanse na przeżycie gdyby coś, potem do granicy kiedy dziecko nie jest wczesniakiem potem na poród...a potem od nowa: na pierwszy uśmiech, na to aż dziecko przewróci się na plecki, aż chwyci zabawke ..... aktualnie dotarłam do etapu aż zacznie próbować mówić :-).
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Można się wściec. Wczoraj pobudka o 5, bo mąż wstawiał do pracy. Po nim oczywiście obudził się mały, a wieczorem byłam w pracy do 22giej. Dziś o 4!! Mały o 5 i siła zatrzymałam go godz na łóżku . A wieczorem do pracy na szczęście przed 21 skończę. Jestem tak zmęczona po takim wstawaniu, że chwilami w pracy opadam z sił. A na początku ciąży jestem zawsze bardziej zmęczona. Weź tu żyj . Cały dzień trzeba być mega aktywnym bo mały skacze i trzeba wszystko ogarnąć. Jak ja nie lubię wstawać nocą. To się wygadałam, miłego dnia dziewczyny
Ostatnia edycja:
anulka_p
Skoro to 4 tc to nic dziwnego, że nic nie widać. Odpoczywaj, leż, bierz luteinę i myśl pozytywnie. [emoji4] W pierwszej ciąży też plamiłam na tym etapie, brałam luteinę i mam cudownego trzylatka przy sobie. [emoji4]Mam dzwonić w pt po becie . A wypada 4tc
Arya
To bedzie już serduszkoA co do lekarza, to ja wybieram się w najbliższy poniedziałek i to będzie dzień przed rozpoczęciem 7tc. [emoji4]
zfieszak
Drogie moje, a czy warto powtórzyć betę? Jeśli tak to kiedy? Badanie robiłam w pon., miałam 368 i nie wiem czy jest sens kłuć się jutro, czy w poniedziałek, równo tydzień później?
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Drogie moje, a czy warto powtórzyć betę? Jeśli tak to kiedy? Badanie robiłam w pon., miałam 368 i nie wiem czy jest sens kłuć się jutro, czy w poniedziałek, równo tydzień później?
Tak,dobrze powtorzyc bete po 48h badz po 72 lub 96h.
Jesli w takich odstepach zrobisz to latwo ci bedzie obliczyc przyrost.
reklama
Jesli Cie to uspokoi to warto.Ja robilam.Ale czasami dziewczyny czekaja na wizyte u gina