reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Arya, odpocznij sobie,polez w miarę możliwości, ja w sobotę miałam jechać na maraton zumby, bicie rekordu w ilości osób tańczących zumbe, ale też sobie daruje, bo przez godzinę trzeba tańczyć non stop a ja jestem ciągle zmęczona [emoji42]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya- kurcze, odpoczywaj, trzymam kciuki.
Dziewczyny, musimy dla o siebie, nie przemęczać się. Sport tak ale ponoć od II trymestru. Teraz najbardziej newralgiczny czas.
Co do bety to powinno się co 48h robić aby zobaczyć czy dobrze przyrasta.
Dzisiaj pierwszy września, cała grupa dzieci przyszła, zajęcia się zaczęły. Super, że mogłam je po wakacjach poprowadzić bo się stęskniłam za tym, lubię to, ale jestem strasznie zmęczona. Męczył mnie pobyt w pracy...Liczę dni do L4 chodź kocham swoją pracę.

Czesc Dziewczyny - nieśmiało się witam. Termin mam na 3.05, ale jeśli się wszystko uda to na pewno urodze wcześniej bo będę miała cesarke. Więc pewnie będę kwietniowka, ale one już po wizytach i widziały maleństwa na usg i nie chce się u nich schizowac. Jestem z Opola, mam Córkę prawie 2-letnia. Niestety od poniedziałku miałam plamienia. Byłam we wtorek u lekarza, zbadał, na usg nic nie widział jeszcze. Mam duphaston 2x1. W nocy jeszcze plamilam ale przez cały dzień nic[emoji3] mimo że odkurzalam, prasowalam i byłam na spacerze. We wtorek mam znowu wizytę.
Niestety dał L4 i muszę jutro je zawieźć i niestety przyznać się do ciazy. Pójdę pogadać z Dyrektorka, że nie planowałam takiego szybkiego l4 ale zdrowie dziecka ważniejsze. Ech, nie lubię się tak tłumaczyć...

Ja jutro mam wizyte o 11:20 u gina i nie moglismy sie powatrzymac i oczywiscie kupilam test. Tym razem najlepsza krecha i juz po kilku sekundach [emoji5]
1472748760-g43brn.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny - nieśmiało się witam. Termin mam na 3.05, ale jeśli się wszystko uda to na pewno urodze wcześniej bo będę miała cesarke. Więc pewnie będę kwietniowka, ale one już po wizytach i widziały maleństwa na usg i nie chce się u nich schizowac. Jestem z Opola, mam Córkę prawie 2-letnia. Niestety od poniedziałku miałam plamienia. Byłam we wtorek u lekarza, zbadał, na usg nic nie widział jeszcze. Mam duphaston 2x1. W nocy jeszcze plamilam ale przez cały dzień nic[emoji3] mimo że odkurzalam, prasowalam i byłam na spacerze. We wtorek mam znowu wizytę.
Niestety dał L4 i muszę jutro je zawieźć i niestety przyznać się do ciazy. Pójdę pogadać z Dyrektorka, że nie planowałam takiego szybkiego l4 ale zdrowie dziecka ważniejsze. Ech, nie lubię się tak tłumaczyć...
Witamy :) ja tez jestem w kwietniowkach bo mam termin na 1 maja :) ale tam większość ma juz duże fasolki a u mnie dopiero pecherzyk buu:(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Arya- kurcze, odpoczywaj, trzymam kciuki.
Dziewczyny, musimy dla o siebie, nie przemęczać się. Sport tak ale ponoć od II trymestru. Teraz najbardziej newralgiczny czas.
Co do bety to powinno się co 48h robić aby zobaczyć czy dobrze przyrasta.
Dzisiaj pierwszy września, cała grupa dzieci przyszła, zajęcia się zaczęły. Super, że mogłam je po wakacjach poprowadzić bo się stęskniłam za tym, lubię to, ale jestem strasznie zmęczona. Męczył mnie pobyt w pracy...Liczę dni do L4 chodź kocham swoją pracę.

Ja tez czekam by pojsc na zwolnienie tylko chyba po 12 tyg bo wczesniej bym sie nie chciala w pracy przyznac.Padam po 16 na 2 godziny i spie:)

reklama
Do góry