reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Byłam dzisiaj u innego gin. No i dowiedziałam się paru istotnych rzeczy. Oprócz tego, że mam zastój w nerce co rzutuje na pęcherz to moja tarczyca też nie jest leczona odpowiednio! Miałam bakterie w moczu to moja to zignorowala a jednak pewnych rzeczy ignorować nie można. I ta glukoza faktycznie bez picia wody więc lecę w poniedziałek z reklamacją. [emoji19]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam dzisiaj u innego gin. No i dowiedziałam się paru istotnych rzeczy. Oprócz tego, że mam zastój w nerce co rzutuje na pęcherz to moja tarczyca też nie jest leczona odpowiednio! Miałam bakterie w moczu to moja to zignorowala a jednak pewnych rzeczy ignorować nie można. I ta glukoza faktycznie bez picia wody więc lecę w poniedziałek z reklamacją. [emoji19]

Rany! Dobrze, ze poszłaś do innego gina. No i co. Kazał Ci gin powtarzać glukoze? Słyszałam, ze podobno nie można...

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Ostro... to teraz zmienisz gina? Czy trzymasz się poprzedniego?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też z zastojem męczę się od 20tygodnia. :)
Szczęściem napad kolki nerkowej pojawił się tylko raz, ale - do porodu komfortu nie będzie i jest ryzyko założenia cewnika do tego czasu. :(

Przyjm wyrazy, jeżeli przyjdzie Ci tę glukozę powtarzać. ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sziiiiiit! To ładnie Cię pielęgniarka w bambuko zrobiła :/ dobrze, że zasiegnelas opinii innego lekarza i ze znalazl te niedociagniecia.

Co teraz?

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Sziiiiiit! To ładnie Cię pielęgniarka w bambuko zrobiła :/ dobrze, że zasiegnelas opinii innego lekarza i ze znalazl te niedociagniecia.

Co teraz?

Robię badania chociaż moja prowadząca mi tego nie zleciła, mocz z rozmazem, komplet na tarczyce i przeciwciała na różyczke. Do mojej idę w przyszły czwartek to wtedy z nią porozmawiam. Ale fakt, pewnych rzeczy nie można bagatelizować! No i ta nieszczęsna glukoze...

Robię badania chociaż moja prowadząca mi tego nie zleciła, mocz z rozmazem, komplet na tarczyce i przeciwciała na różyczke. Do mojej idę w przyszły czwartek to wtedy z nią porozmawiam. Ale fakt, pewnych rzeczy nie można bagatelizować! No i ta nieszczęsna glukoze...

Dobrze, ze robisz te badania. Trzeba sprawdzic to wszystko. A z badaniem glukozy pewnie bedziesz musiala poczekac. A wyniki widzialas?

reklama
No nie wygląda podejrzanie. Nie wiadomo w jakim stopniu ta woda zafałszowała wynik.. Dla świętego spokoju powtórzę badanie ale we wtorek dopiero bo w poniedziałek idę na lumpeksy z rana :D

Do góry