reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
@Olo32 wypiłam z litr wody ale nie ciepłej. :(
Wiesz, ja kupuje na ślepo, fakt jest taki, że ja czekam na mieszkanie bo przez moje perypetie z tatą dziecka, nie mam gdzie urządzać pokoiku. :/
Pozwolili po wypiciu glukozy zapić wodą? U mnie babka zabroniła [emoji53]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Martusiamiska ja je całe umorusałam w "czekoladzie". Moje wyglądają jak małe kupki, ale smakują nieziemsko :)

@Klaudia_i_nikodem - ciepła woda podobno wypłukuje tę glukozę z przewodu pokarmowego. Ale mam nadzieję, że po wypiciu zimnej też czujesz się lepiej. Trzymam kciuki za rozwiązanie sprawy mieszkaniowej w takim razie :*

Olo miałam tylko 2 łyżki oleju kokosowego i polewa wyszła mi dość gęsta... ciężko było ja rozprowadzić... No ale myślę że batony się nie zmarnują [emoji3]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Olo miałam tylko 2 łyżki oleju kokosowego i polewa wyszła mi dość gęsta... ciężko było ja rozprowadzić... No ale myślę że batony się nie zmarnują [emoji3]

Aaaa chyba, że tak :)
Ja najpierw próbowałam je obtaczać w garnku z polewą, ale się rozpadały, więc polewałam ;) A znikną i tak :)

@Martusiamiska ja je całe umorusałam w "czekoladzie". Moje wyglądają jak małe kupki, ale smakują nieziemsko :)

@Klaudia_i_nikodem - ciepła woda podobno wypłukuje tę glukozę z przewodu pokarmowego. Ale mam nadzieję, że po wypiciu zimnej też czujesz się lepiej. Trzymam kciuki za rozwiązanie sprawy mieszkaniowej w takim razie :*
Pozwoliła mi pić wodę między badaniami , czytałam też że podobno można bez problemu. Chyba bym umarła bez wody... Serio [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
serio mogłaś pić wodę? ja jak mam za wysoki cukier to mam zalecenie duzo pić, wtedy szybciej spada. wydaje mi się, że to może mieć wpływ na wyniki...

Do góry