Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
@Martusiamiska Jadłabym!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozwolili po wypiciu glukozy zapić wodą? U mnie babka zabroniła [emoji53]@Olo32 wypiłam z litr wody ale nie ciepłej.
Wiesz, ja kupuje na ślepo, fakt jest taki, że ja czekam na mieszkanie bo przez moje perypetie z tatą dziecka, nie mam gdzie urządzać pokoiku. :/
Olo miałam tylko 2 łyżki oleju kokosowego i polewa wyszła mi dość gęsta... ciężko było ja rozprowadzić... No ale myślę że batony się nie zmarnują [emoji3]
Pozwoliła mi pić wodę między badaniami , czytałam też że podobno można bez problemu. Chyba bym umarła bez wody... Serio [emoji14]@Martusiamiska ja je całe umorusałam w "czekoladzie". Moje wyglądają jak małe kupki, ale smakują nieziemsko
@Klaudia_i_nikodem - ciepła woda podobno wypłukuje tę glukozę z przewodu pokarmowego. Ale mam nadzieję, że po wypiciu zimnej też czujesz się lepiej. Trzymam kciuki za rozwiązanie sprawy mieszkaniowej w takim razie :*
Oooooo to mi zabroniły! Na szczęście jakoś w miarę bezboleśnie zniosłam to czekanie na kłucie, nawet bez wodyPozwoliła mi pić wodę między badaniami , czytałam też że podobno można bez problemu. Chyba bym umarła bez wody... Serio [emoji14]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam tak samo... ech... babeczka powiedziała że woda może wpływać na wyniki... Ale ile w tym prawdy?Oooooo to mi zabroniły! Na szczęście jakoś w miarę bezboleśnie zniosłam to czekanie na kłucie, nawet bez wody