reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Widzialam :D nieźle[emoji16]

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

reklama
Lumpy są niebezpieczne, wciągają, ja już nie mam gdzie dawać tych ciuszków a wszystkie takie ładne [emoji7][emoji7][emoji7] zawsze w poniedziałki chodzę [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Heh no ja wiem, bo kiedyś dla siebie masę rzeczy kupowałam i często się zdarzało, że nawet ich ani razu nie miałam na sobie ;P muszę u siebie wyczaić te z najfajniejszą ofertą :)

Również oglądałam fakty o tych 3x blizniakach ;) w lumpeksach nie kupuję bo jakoś nie umiem szukać nic fajnego albo poprostu u mnie w mieście nie ma nic fajnego ale za to mam manie licytacji na allegro już się trochę uspokoilam bo tylko 50%zakupów było udanych a przesyłka często droższa od ubrań ;) ale licytować kilka rzeczy od jednej osoby kiedy za przesyłkę płaci się raz to się opłaca

A ja dzis od nie pamitnych czasow przespalam cala noc do 7.00 az czlowiek inaczej sie czuje ☺ tylko jedna pobudka w nocy na przewrocenie sie na drugi bok ☺

Milego dnia wszystkim zycze ☺

Olo a gdzie kupujesz olej kokosowy i mleczko. Bounty A. Lewandowskiej wygladaja przepysznie,
muszę przyznać, ze nigdy takiego oleju czy mleczka nie kupowałam i zastanawiam się czy w zwykłym hipermarkecie takie rzeczy się kupuje czy w sklepie ze zdrowa żywnością,

reklama
Dzisiaj noc u mnie średnio [emoji20] no nic... bywa...

Dzisiaj wybieramy się na warsztaty bezpieczny maluch [emoji6] mam nadzieję, że w ogóle wyjdzie ten wyjazd bo mąż ma teraz gorący czas w pracy.

Chciałabym zrobić dziś te batoniki [emoji3] i sernik...

Zrobił mi się zastrzał przy paznokciu - czy któraś też tak miała? [emoji53]

Kojarzycie do kiedy można oddać rzeczy zakupiony w Lidlu?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry