reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Widzialam :D nieźle[emoji16]

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

reklama
Lumpy są niebezpieczne, wciągają, ja już nie mam gdzie dawać tych ciuszków a wszystkie takie ładne [emoji7][emoji7][emoji7] zawsze w poniedziałki chodzę [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Heh no ja wiem, bo kiedyś dla siebie masę rzeczy kupowałam i często się zdarzało, że nawet ich ani razu nie miałam na sobie ;P muszę u siebie wyczaić te z najfajniejszą ofertą :)

Również oglądałam fakty o tych 3x blizniakach ;) w lumpeksach nie kupuję bo jakoś nie umiem szukać nic fajnego albo poprostu u mnie w mieście nie ma nic fajnego ale za to mam manie licytacji na allegro już się trochę uspokoilam bo tylko 50%zakupów było udanych a przesyłka często droższa od ubrań ;) ale licytować kilka rzeczy od jednej osoby kiedy za przesyłkę płaci się raz to się opłaca

A ja dzis od nie pamitnych czasow przespalam cala noc do 7.00 az czlowiek inaczej sie czuje ☺ tylko jedna pobudka w nocy na przewrocenie sie na drugi bok ☺

Milego dnia wszystkim zycze ☺

Olo a gdzie kupujesz olej kokosowy i mleczko. Bounty A. Lewandowskiej wygladaja przepysznie,
muszę przyznać, ze nigdy takiego oleju czy mleczka nie kupowałam i zastanawiam się czy w zwykłym hipermarkecie takie rzeczy się kupuje czy w sklepie ze zdrowa żywnością,

reklama
Dzisiaj noc u mnie średnio [emoji20] no nic... bywa...

Dzisiaj wybieramy się na warsztaty bezpieczny maluch [emoji6] mam nadzieję, że w ogóle wyjdzie ten wyjazd bo mąż ma teraz gorący czas w pracy.

Chciałabym zrobić dziś te batoniki [emoji3] i sernik...

Zrobił mi się zastrzał przy paznokciu - czy któraś też tak miała? [emoji53]

Kojarzycie do kiedy można oddać rzeczy zakupiony w Lidlu?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry