reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja się melduję po przespanej nocy. Zasnęłam o 23:30 i wstałam o 9:00. Och jak cudownie :D Pracowanie z domu jest spoko ;) Teraz jakaś jajeczniczka i do maili ;)

@Koniczyna05 - coraz częściej i mleczko i olej można znaleźć w normalnych supermarketach. Naet w moim najgorszym_pod_słońcem_Tesco są. Szukaj półek ze zdrową żywnością - tam będzie olej, a mleczko gdzieś na półkach z orientalnymi produktami. A jak nie, to zapytaj sprzedawcę :)
Jest też masa sklepów internetowych, z których można te specyfiki zamówić :)

Smacznego :D

reklama
Dzisiaj noc u mnie średnio [emoji20] no nic... bywa...

Dzisiaj wybieramy się na warsztaty bezpieczny maluch [emoji6] mam nadzieję, że w ogóle wyjdzie ten wyjazd bo mąż ma teraz gorący czas w pracy.

Chciałabym zrobić dziś te batoniki [emoji3] i sernik...

Zrobił mi się zastrzał przy paznokciu - czy któraś też tak miała? [emoji53]

Kojarzycie do kiedy można oddać rzeczy zakupiony w Lidlu?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
7 dni na zwrot. Z paragonem :)

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

@Martussa82 no weź no! ja dziś znów mam dzień nudy, więc trochę gadek na forum mi się przyda. Pewnie te problemy ze snem jeszcze przyjdą, bo jestem dwa tygodnie do tyłu vs Twoja ciąża. Wszystko przede mną (chociaż fajnie byłoby jednak spać normalnie do końca ;)).
Ja zrobiłam pranie i chyba na tym się skończą domowe obowiązki dziś, bo nawet w miarę czysto mamy ;)

Ja 3:15 pobudka :D tak dla "odmiany". Byłam w ramach jakiejś atrakcji na obciążeniu glukozą. Ogólnie samo wypicie nie należy to najgorszych ale ja później strasznie się poczułam. W sumie do teraz jest mi słabo i mnie "muli" na wymioty.
Jadę dzisiaj na zakupy do Katowic, kupuję wszystkie niezbędne i zbędne akcesoria i gadżety dla małego! :D

@Klaudia_i_nikodem daj znać jak będą wyniki. No ogólnie to badanie rewelacją nie jest, umówmy się :) A wypiłaś po wszystkim te dwa kubki ciepłej wody? Od razu robi się lepiej :) My dostaliśmy od znajomych trochę akcesoriów, niebawem odwiedzam koleżankę, która na dwumiesięczną Hankę i chęć oddania nam masy ciuszków. Sprawdzę co i jak i wtedy będziemy powoli myśleli o kolejnych zakupach. Chciałabym już być po przeprowadzce i móc szaleć z urządzaniem pokoju dla Małej. A tak to tylko niezbędne rzeczy i czekanie na przeprowadzkę :(

Klaudia - super że dałaś radę na glukozie [emoji2] pochwal się zakupami [emoji2]

Zrobiłam batoniki [emoji3] co prawda nie wyglądają zbyt pięknie się są pyszne [emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Olo32 wypiłam z litr wody ale nie ciepłej. :(
Wiesz, ja kupuje na ślepo, fakt jest taki, że ja czekam na mieszkanie bo przez moje perypetie z tatą dziecka, nie mam gdzie urządzać pokoiku. :/

Do góry