milkaklaudia
Fanka BB :)
Aż w oczach się miesza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż w oczach się miesza
Pięknie Ci w tej ciąży !Ja jakoś w grudniu kupiłam spodnie ciążowe, bo te zwykłe jakimś dziwnym trafem przestały się dopinać
Na Święta od Mamy dostałam sukienkę ciążową z H&M, kupiłam też rajstopki ciążowe, bo w legginsach chodzę standardowych, nieciążowych. No i wczoraj przyszły trzy ciężarne koszulki z H&M. Są super, bo są długie i elastyczne i nieźle chyba wyglądają. Tak o:Zobacz załącznik 793925
Ja bylam w lidlu 5 po ósmej i tam były dzikie tłumy. Do dziecięcych rzeczy ledwoe się dostalam. Z leginsami, żałuję, że nie rozpakowałam w sklepie, bo M tez za duze. Ale stwierdziłam, ze na końcówkę mogą zostać i poczekac. Rzucają naprawdę mało towaru z pojedynczymi sztukami i dziwną rozmiarówką, jezeli chodzi o te ciążowe rzeczy.Oj kochane byłam w Lidlu i niestety nie zostało prawie nic... dla maluszków tylko wielkie rozmiary... 1 biustonosz do karmienia więc go wzięłam i niestety muszę oddać bo za duży... ostatnie leginsy - też wzięłam - niestety tylko M była - za duże się nie będę oddawać, przyda się na koniec ciąży, zostały też 2 bluzki więc wzięłam S i jest super [emoji6]
Nie rozumiem tego fenomenu Lidla... Czy oni tak mało zamawiają tych rzeczy czy co??? Dzisiaj dopiero pierwszy dzień promocji i już nic nie ma? Chore.......
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam 8:30 ( otwierają o 8) i z odzieży ciążowej nie było NIC, biustonosze tylko w turbo rozmiarach, legginsy może ze 3 sztuki. Ja wzięłam bluzkę rozm S ale jest jakaś ogromna więc muszę oddać. Te ciuszki dla małych mnie nie porwały, szczerze w lumpeksie lepsze kupuje po 2 zł/ szt. [emoji14]Oj kochane byłam w Lidlu i niestety nie zostało prawie nic... dla maluszków tylko wielkie rozmiary... 1 biustonosz do karmienia więc go wzięłam i niestety muszę oddać bo za duży... ostatnie leginsy - też wzięłam - niestety tylko M była - za duże się nie będę oddawać, przyda się na koniec ciąży, zostały też 2 bluzki więc wzięłam S i jest super [emoji6]
Nie rozumiem tego fenomenu Lidla... Czy oni tak mało zamawiają tych rzeczy czy co??? Dzisiaj dopiero pierwszy dzień promocji i już nic nie ma? Chore.......
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wzięłam kilka kompletów w Lidlu, fakt powalające nie są, ale za taką cenę wzięłamJa byłam 8:30 ( otwierają o 8) i z odzieży ciążowej nie było NIC, biustonosze tylko w turbo rozmiarach, legginsy może ze 3 sztuki. Ja wzięłam bluzkę rozm S ale jest jakaś ogromna więc muszę oddać. Te ciuszki dla małych mnie nie porwały, szczerze w lumpeksie lepsze kupuje po 2 zł/ szt. [emoji14]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bluzeczke zostawiam, jeszcze jest luzacka w cycu i brzuszku, ale z biegiem czasu bedzie fajna.Ja byłam 8:30 ( otwierają o 8) i z odzieży ciążowej nie było NIC, biustonosze tylko w turbo rozmiarach, legginsy może ze 3 sztuki. Ja wzięłam bluzkę rozm S ale jest jakaś ogromna więc muszę oddać. Te ciuszki dla małych mnie nie porwały, szczerze w lumpeksie lepsze kupuje po 2 zł/ szt. [emoji14]
Lumpy są niebezpieczne, wciągają, ja już nie mam gdzie dawać tych ciuszków a wszystkie takie ładne [emoji7][emoji7][emoji7] zawsze w poniedziałki chodzę [emoji14]Ja wzięłam kilka kompletów w Lidlu, fakt powalające nie są, ale za taką cenę wzięłam
Jak już będę na L4 to muszę lumpy przyatakować![]()
Ja ostatnio na dwóch wyprawach kupilam ze 30 rzeczy dla Małej. To jest chore, co robięLumpy są niebezpieczne, wciągają, ja już nie mam gdzie dawać tych ciuszków a wszystkie takie ładne [emoji7][emoji7][emoji7] zawsze w poniedziałki chodzę [emoji14]