reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Milkaklaudia. Z tego co wiem można też sprawdzic zwyklymi papierkami lakmusowymi [emoji5] do kupienia za parę zlotych w aptece. Wody plodowe maja charakter zasadowy a mocz i wydzielina powinny być kwasne więc na chłopski rozum też można sprawdzić

m3sxdqk392w47ehv.png

reklama
Milkaklaudia. Z tego co wiem można też sprawdzic zwyklymi papierkami lakmusowymi [emoji5] do kupienia za parę zlotych w aptece. Wody plodowe maja charakter zasadowy a mocz i wydzielina powinny być kwasne więc na chłopski rozum też można sprawdzić

m3sxdqk392w47ehv.png
Właśnie już czytałam też o tym. I wtedy papierek powinien zrobić się granatowy

Właśnie już czytałam też o tym. I wtedy papierek powinien zrobić się granatowy
Dokładnie. Zasady zabarwiaja papierek na odcienie zielonego i niebieskiego a kwasy pomarańczowego i czerwonego. Te wkładki działają pewnie na tej samej zasadzie a na dość duża kase mamy tylko pare sztuk. A papierkow jest tyle że można codziennie sprawdzać a do końca ciąży ci starczy [emoji3]

m3sxdqk392w47ehv.png

Syn wyjechał na ferie.
Ja wróciłam z gór i mam jeszcze kilka dni tylko dla siebie, w związku z czym wybrałam się dziś na wieczorny seans filmowy na "Kłamstwo", który to film bardzo Wam polecam. :)

W moim przypadku żadnych przygód wyciekowych nie zauważyłam. ;)
Tak Was czytam i za cholerę nie mogę znaleźć podobnych objawów u siebie.

Śnił mi się ostatnio jakiś barokowy szpital położniczy. Wyglądał jak zamek Windsor, pełen luksusowych mebli i zachwycającego wystroju. Noworodki leżały w królewskich tyci łóżeczkach i nie mogłam uwierzyć, że w moim mieście takie cuda są na NFZ. [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Waraai - niczym w historiach Packman! ;)

Ja sobie przypomnialam o jednej rzeczy - odkad jestem w ciazy wlasciwie sie nie poce [emoji43] nawet w trakcie cwiczen. Dziwne?

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Koniczyna no wlasnie to mi sie wydaje normalne.. A ja przed ciaza z kolei pocilam sie okrutnie, a teraz nic! Nawet na egzaminie na prawo jazdy ze strasznym egzaminatorem, w strasznych warunkach pogodowych jezdzac godzine po miescie pacha sucha ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry