Milkaklaudia. Z tego co wiem można też sprawdzic zwyklymi papierkami lakmusowymi [emoji5] do kupienia za parę zlotych w aptece. Wody plodowe maja charakter zasadowy a mocz i wydzielina powinny być kwasne więc na chłopski rozum też można sprawdzić
reklama
milkaklaudia
Fanka BB :)
Właśnie już czytałam też o tym. I wtedy papierek powinien zrobić się granatowyMilkaklaudia. Z tego co wiem można też sprawdzic zwyklymi papierkami lakmusowymi [emoji5] do kupienia za parę zlotych w aptece. Wody plodowe maja charakter zasadowy a mocz i wydzielina powinny być kwasne więc na chłopski rozum też można sprawdzić
Martusiamiska
Ostatnio jak byłam u gina to powiedziałam że mam upławy... sprawdził pH - wynik 4, więc powiedział że jest wszystko oki...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. Zasady zabarwiaja papierek na odcienie zielonego i niebieskiego a kwasy pomarańczowego i czerwonego. Te wkładki działają pewnie na tej samej zasadzie a na dość duża kase mamy tylko pare sztuk. A papierkow jest tyle że można codziennie sprawdzać a do końca ciąży ci starczy [emoji3]Właśnie już czytałam też o tym. I wtedy papierek powinien zrobić się granatowy
waraai
Syn wyjechał na ferie.
Ja wróciłam z gór i mam jeszcze kilka dni tylko dla siebie, w związku z czym wybrałam się dziś na wieczorny seans filmowy na "Kłamstwo", który to film bardzo Wam polecam.
W moim przypadku żadnych przygód wyciekowych nie zauważyłam.
Tak Was czytam i za cholerę nie mogę znaleźć podobnych objawów u siebie.
Śnił mi się ostatnio jakiś barokowy szpital położniczy. Wyglądał jak zamek Windsor, pełen luksusowych mebli i zachwycającego wystroju. Noworodki leżały w królewskich tyci łóżeczkach i nie mogłam uwierzyć, że w moim mieście takie cuda są na NFZ. [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wróciłam z gór i mam jeszcze kilka dni tylko dla siebie, w związku z czym wybrałam się dziś na wieczorny seans filmowy na "Kłamstwo", który to film bardzo Wam polecam.
W moim przypadku żadnych przygód wyciekowych nie zauważyłam.
Tak Was czytam i za cholerę nie mogę znaleźć podobnych objawów u siebie.
Śnił mi się ostatnio jakiś barokowy szpital położniczy. Wyglądał jak zamek Windsor, pełen luksusowych mebli i zachwycającego wystroju. Noworodki leżały w królewskich tyci łóżeczkach i nie mogłam uwierzyć, że w moim mieście takie cuda są na NFZ. [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olo32
Waraai - niczym w historiach Packman!
Ja sobie przypomnialam o jednej rzeczy - odkad jestem w ciazy wlasciwie sie nie poce [emoji43] nawet w trakcie cwiczen. Dziwne?
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sobie przypomnialam o jednej rzeczy - odkad jestem w ciazy wlasciwie sie nie poce [emoji43] nawet w trakcie cwiczen. Dziwne?
Koniczyna05
Olo to ja mam na odwrót zawsze byłam zmarzluchem a teraz ci chwile mi gorąco i zaraz mokra jestem w momencie tak jakbym miała menopauze☺
Olo32
Koniczyna no wlasnie to mi sie wydaje normalne.. A ja przed ciaza z kolei pocilam sie okrutnie, a teraz nic! Nawet na egzaminie na prawo jazdy ze strasznym egzaminatorem, w strasznych warunkach pogodowych jezdzac godzine po miescie pacha sucha
Klaudia_i_nikodem
@Koniczyna05 ja też to porównałam do menopauzy! okropna sprawa, tzn. ogólnie jest to przewidziane wśród tych minusów ciąży. @Olo32, jesteś stworzona do rodzenia dzieci w takim układzie! [emoji3]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Klaudia_i_nikodem