reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
A to takie wkładki... :) dzisiaj od rana ok więc myślę że nie będę panikowac ale wkładki kupię.
Hej dziewczyny... Może nie jestem aktywna na forum ale czytam i jestem z Wami na bieżąco...
Chciałbym podzielić się swoją historią z podejrzeniem wyciekania wód plodowych
.. W 23 tyg.. Miałam wieczorem całą bieliznę zmoczoną. Nie miałam wkładki więc widziałam że jest to praktycznie woda... Nie było też zapachu moczu..
Godz 23 więc zaczęłam czytać fora i utwierdzac się w tym że coś jest nie tak..
Rano pojechałam do szpitala... Tam od razu panika że strony lekarza... Czemu tak długo czekałam i przyjechałam dopiero teraz.
zaczął pytać ile tego było więc powiedziałam że około dwie łyżki Stołowe.

przyjęli mnie od razu na oddział, zrobili USG pomiar wód, wszystko było w normie.

to była sobota w poniedziałek zaczęły się badania... ponowne USG cały czas pytania czy mam suchą bieliznę. nic się nie działo więc po czterech dniach mnie wypuszczono. W wypisie mam podejrzenie wycieku wód płodowych - niepotwierdzone.

Po tej całej historii Jestem pewna, że dobrze zrobiłam, że sprawdziłam. Jestem teraz Spokojna. jak pojechałam do szpitala to paseczkiem sprawdzono szyjkę macicy czy wyciekają wody co się nie potwierdziło. mam teraz w domu wkładki testy. Jeżeli coś by się działo to w każdej chwili można sprawdzić czy nie mam wycieku wód jeżeli to by się potwierdziło to w tak wczesnej ciąży obecnie 26 tydz trzeba jechać do szpitala.

Przepraszam za długi post.

Witaj @Alelew5. Też jestem tego zdania, zawsze lepiej się upewnić czy wszystko ok. Ja też z okropnymi bólami pojechałam na pogotowie, nie czekałam aż mi samo przejdzie. U mnie też skończyło się szczęśliwie ale 4 dni na obserwacji byłam. :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A proszę: 80-117-113
No to ja mialam 78-107-99. W takim razie z a niskich nie masz na pewno, za wysokich tez nie. Coś musiało się pokrecić w tym opisie

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Ja mam plus 4 także brzuszek jak narazie tylko większy. No i znów przestraszylam się z ty mi wodami ale dziś było normalnie. Siostra mówi że przez całą ciążę tak miała i to normalne że tej wydzieliny jest więcej. Jutro zadzwonię do lekarza jednak.

reklama
Do góry