reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
No to dzień dobry, pewnie obiad już gotowy, podłogi lśnia, a Ty wsuwasz drugie śniadanie
Ja spałam 7 h !!! do 5, własnie popełniam pasztet z fasoli - eksperyment kulinarny na miarę ... ach, bez miary Poszłabym spać jeszcze, ale się nie da
Udanego dnia!!
P.S.
Wagą się nie przejmujemy, Dziewczynki!! Moja stoi w łazience pod szafką i ani myślę jej ruszać
BTW- mam ze 12 kg na plusie, ale jeszcze tylko 3 miesiące i wszystko przerobię na mleko!!! I tego się trzymamy!!!
asia333podlasie
Fanka BB :)
Hej dziewczynki ☺ ja to nie spie juz od 3:45 ale nawet w miare sie wyspalam ☺.
Dziewczyny czesto czujecie te twardnienie brzucha. Ja dopiero nie dawno zaczelam czuc ale jakos czesto ma to miejsce. Pozdrawiam
Dziewczyny czesto czujecie te twardnienie brzucha. Ja dopiero nie dawno zaczelam czuc ale jakos czesto ma to miejsce. Pozdrawiam
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Bywa z tym różnie, Asiu, są dni, że 5-8 razy, są dni, gdy raz lub wcaleHej dziewczynki ☺ ja to nie spie juz od 3:45 ale nawet w miare sie wyspalam ☺.
Klaudia_i_nikodem
U mnie ostatnio bardzo często, najczęściej jak się denerwuje... [emoji19]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Martusiamiska
Brzuch mi twardnieje tylko wtedy gdy się przeforsuję... Tak to jest w porządku.
Martwi mnie to że moja dziewczynka jest bardzo spokojna... mało kopie... czyżby cały czas spała???
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Martwi mnie to że moja dziewczynka jest bardzo spokojna... mało kopie... czyżby cały czas spała???
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
milkaklaudia
Dzisiaj kolejna noc przespana i właśnie sobie siedzę w pracy. Umówiłam się na dzisiaj do ginekologa na 14:15 z tymi upławami, strasznie się boję bo od rana dziś znów mokro. Także nie czekam dłużej tylko z pracy się zwalniam dziś. Mała też coś mniej się rusza co mnie znów martwi...Do wizyty będę w stresie, nic przyjemnego :/
Martusiamiska
Milkaklaudia - popytaj proszę o te ruchy dziecka jak będziesz u gin...
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app
milkaklaudia
Zapytam, zapytam i dam znać.Milkaklaudia - popytaj proszę o te ruchy dziecka jak będziesz u gin...
reklama
Olo32
U mnie z kolei Maryśka szaleje. Na szczęście w nocy jest spokojna i dziś 8h przespane
Ja dziś z kolei idę do laryngologa, bo mi się non stop zatyka lewe ucho i chcę to sprawdzić. Też wychodzę wcześniej z pracy
U mnie brzuch twardnieje raczej rzadko, ale mam taką ciekawą przypadłość, że jak biorę głębszy wdech np. ziewając, to czuję kłucie w jakby jednym włókienku mięśniowym - w jednym i zawsze tym samym miejscu :|
Ja dziś z kolei idę do laryngologa, bo mi się non stop zatyka lewe ucho i chcę to sprawdzić. Też wychodzę wcześniej z pracy
U mnie brzuch twardnieje raczej rzadko, ale mam taką ciekawą przypadłość, że jak biorę głębszy wdech np. ziewając, to czuję kłucie w jakby jednym włókienku mięśniowym - w jednym i zawsze tym samym miejscu :|