reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Na izbie przyjęć i w szpitalu też badali takimi paskami... Podpatrzyłem i kupiłam na necie 100 szt. 12 zł....

Załączniki

• IMG_20170202_062358.JPG
    IMG_20170202_062358.JPG
    388,9 KB · Wyświetleń: 66
reklama
I melduje - nie śpię od 4 ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dzień dobry, pewnie obiad już gotowy, podłogi lśnia, a Ty wsuwasz drugie śniadanie :)

Ja spałam 7 h !!! do 5, własnie popełniam pasztet z fasoli - eksperyment kulinarny na miarę ... ach, bez miary :) Poszłabym spać jeszcze, ale się nie da :D

Udanego dnia!!
P.S.
Wagą się nie przejmujemy, Dziewczynki!! Moja stoi w łazience pod szafką i ani myślę jej ruszać :)
BTW- mam ze 12 kg na plusie, ale jeszcze tylko 3 miesiące i wszystko przerobię na mleko!!! I tego się trzymamy!!!
:wink:

Hej dziewczynki ☺ ja to nie spie juz od 3:45 ale nawet w miare sie wyspalam ☺.

Dziewczyny czesto czujecie te twardnienie brzucha. Ja dopiero nie dawno zaczelam czuc ale jakos czesto ma to miejsce. Pozdrawiam ☕

Brzuch mi twardnieje tylko wtedy gdy się przeforsuję... Tak to jest w porządku.
Martwi mnie to że moja dziewczynka jest bardzo spokojna... mało kopie... czyżby cały czas spała???

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj kolejna noc przespana :) i właśnie sobie siedzę w pracy. Umówiłam się na dzisiaj do ginekologa na 14:15 z tymi upławami, strasznie się boję bo od rana dziś znów mokro. Także nie czekam dłużej tylko z pracy się zwalniam dziś. Mała też coś mniej się rusza co mnie znów martwi...Do wizyty będę w stresie, nic przyjemnego :/

reklama
U mnie z kolei Maryśka szaleje. Na szczęście w nocy jest spokojna i dziś 8h przespane :D
Ja dziś z kolei idę do laryngologa, bo mi się non stop zatyka lewe ucho i chcę to sprawdzić. Też wychodzę wcześniej z pracy ;)

U mnie brzuch twardnieje raczej rzadko, ale mam taką ciekawą przypadłość, że jak biorę głębszy wdech np. ziewając, to czuję kłucie w jakby jednym włókienku mięśniowym - w jednym i zawsze tym samym miejscu :|

Do góry