reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Chyba nasze dzieci przyzwyczajaja nas do takiego spania po porodzie haha.

Mikaklaudia ja to tez tak przezywam te wyciekanie ale juz chyba coraz mniej bo gdyby to byly wody to juz po takim czasie co mi mokro sie robi cos zlego by sie dzialo. A to podobno jakies wkladki sa tylko niby malo w ktorej aptece sa.
Ja cały czas mówię że Klaudia mnie przyzwyczaja do nocnego wstawania bo przed ciąża mogłam spać dniami i nocami wręcz musiałam budzik zawsze nastawiac.

reklama
Hej. Ja też jestem po dzisiejszej wizycie. Mała waży 800 g troszkę za mało jak na 26 tydz. Poza tym szyjka mi się skraca i mam cukrzycę ciążowa. Przede mną wizyta w poradni. Także słabo. ..
Mania, damy radę!
Ja też z cukrzycą. Tylko u mnie szykuje się już insulina. Ale damy radę, dla maluszków. A i tak najgorsza zmorą są nieprzespane noce. Jakąś melise zacznę pić...

No właśnie nie bardzo rozumiem, chyba, że ktoś sobie nie zaznaczył, żeś ciężarna, może dla nieciężarnych są inne normy? Orientowałaś się może??

No właśnie nie bardzo się różnią te normy, a nawet jeśli to się łapię do obu.. No ale dowiem się za 9 dni ;)

Coś w tym jest... Tylko czemu to One nas uczą rytmu dobowego, hę? ;) Powinno być tak, że my śpiąc w nocy dajemy wzorowo przykład, jak dzidziusie sie mają zachować po tej stronie brzuszka.... :)

U mnie młoda na szczęście w nocy (poza tym koszmarem z niedzieli na poniedziałek) nie fika. Tylko rano jak się rozbudzam to sobie disco urządza, ale wtedy już jest to całkiem przyjemne ;)

Coś w tym jest... Tylko czemu to One nas uczą rytmu dobowego, hę? ;) Powinno być tak, że my śpiąc w nocy dajemy wzorowo przykład, jak dzidziusie sie mają zachować po tej stronie brzuszka.... :)
Jestem też tego zdania. W poprzednich ciazach nie miałam problemów ze snem, ale moi synowie chyba spali w nocy w brzuszku. A teraz mały urządza jakieś wygibasy a do tego jest tak silny, że nie idzie spać. Zaraz się rozbudzam i 2h snu z głowy. Dziś rozbudzałam się trzy razy [emoji20]

Woohoo doskonale! Gratulacje! :) To ja serio jestem ciekawa, co jest z tą moją glukozą nie tak ;)
Olo. Przypomnij jeszcze raz swoje wyniki, bo chyba wyszly mi zbliżone :)

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

reklama
U mnie tez dzisiaj noc przespana ale to pewnie dlatego że nie spałam prawie wcale jak mąż był w szpitalu. Przeżywałam strasznie...

Oglądałam wczoraj też Ekspres reporterów - bardzo przykra historia z tymi trojaczkami... [emoji20] i pomyśleć że już byłabym po porodzie gdyby mała przyszła na świat w 25 tyg - szok...

Dzisiaj cały dzień chodziłam... już mnie nogi bolą...

Staram się mało jeść - ze względu na moja wagę... Mam już 7kg na plusie... Ale czy to coś da???? Napiszcie dziewczyny jak u Was z wagą... ogólnie wszyscy mi mówią że nie widać po mnie ciąży - tego że tyje - Ale brzuch mam spory już... tylko że w sumie to już 27 tygodzien, w piątek zacznę 28... Czy aż tak źle jest z moja wagą [emoji20][emoji20][emoji20]?

Jutro chyba nigdzie nie wychodzę... Musze w domu ogarnąć... niby mam wolne a cały czas coś się dzieje... ktoś przychodzi albo ja gdzieś idę i tak cały dzień mija mega szybko...

Muszę zrobić te batoniki... [emoji3]

Czy któraś z Was rozważa zakup wózka Anex Sport?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry