reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Z tym KTG to mnie zdziwiło, u mnie w ogóle nie robią. Wiem, że jak pójdę na pogotowie i powiem, że nie czuje ruchów to zrobią mi to badanie. Mimo, za tak jak wspominałam - jest położna w gabinecie i pomieszczenia też są wolne. :(

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny u mojej gin tez brak mozliwosci na ktg. Tam gdzie bylam na prenatalnych widzialam ze jest i kosztuje 30 zl ale co mi z samego zapisu ja sie na nim nie znam. W szkole rodzenia tam gdzie mam zaczac chodzic pisze na stronie ze robia ktg to moze tam bede miala robione moze Klaudia u Ciebie tez bedzie.

Hej,wiecie czasem chyba wolałabym się obudzić wcześnie rano i coś porobić niż tak jak z moim snem-zasypiam 23 czasem 2 w nocy i później o 10 rano się nie mogę obudzić jak musiałam iść na wyniki i wstać po 6 to było dla mnie straszne ;)

@milkaklaudia - jak tego dokonałaś??? :D
Haha chyba byłam poprostu mocno zmęczona po pracy i do 8 rano od 23 okazało nie otworzyłam. Dzisiaj rano piżama leciutko tylko wilgotna. Siostra mi mówi że też tak miała że nieraz wkładka bardziej mokra i mówiła żeby nie panikowac bo kilka dni temu byłam na wizycie. Już nie wiem czy iść i znów płacić 200zl czy faktycznie narazie kupić w aptece ten wymaz (czy jak to tam się nazywa :))

reklama
Hej,wiecie czasem chyba wolałabym się obudzić wcześnie rano i coś porobić niż tak jak z moim snem-zasypiam 23 czasem 2 w nocy i później o 10 rano się nie mogę obudzić jak musiałam iść na wyniki i wstać po 6 to było dla mnie straszne ;)
Ciesz się, bo niestety to może się skończy :D ja tak mialam do niedawna. Spalam nawet i do 11-12, a teraz oczy otwieram czasem o 3-4, czasem o 6. I nie ma spania. A cały dzień chodzę jak śnięta :)

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Do góry