reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Z tym KTG to mnie zdziwiło, u mnie w ogóle nie robią. Wiem, że jak pójdę na pogotowie i powiem, że nie czuje ruchów to zrobią mi to badanie. Mimo, za tak jak wspominałam - jest położna w gabinecie i pomieszczenia też są wolne. :(

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny u mojej gin tez brak mozliwosci na ktg. Tam gdzie bylam na prenatalnych widzialam ze jest i kosztuje 30 zl ale co mi z samego zapisu ja sie na nim nie znam. W szkole rodzenia tam gdzie mam zaczac chodzic pisze na stronie ze robia ktg to moze tam bede miala robione moze Klaudia u Ciebie tez bedzie.

Hej,wiecie czasem chyba wolałabym się obudzić wcześnie rano i coś porobić niż tak jak z moim snem-zasypiam 23 czasem 2 w nocy i później o 10 rano się nie mogę obudzić jak musiałam iść na wyniki i wstać po 6 to było dla mnie straszne ;)

@milkaklaudia - jak tego dokonałaś??? :D
Haha chyba byłam poprostu mocno zmęczona po pracy i do 8 rano od 23 okazało nie otworzyłam. Dzisiaj rano piżama leciutko tylko wilgotna. Siostra mi mówi że też tak miała że nieraz wkładka bardziej mokra i mówiła żeby nie panikowac bo kilka dni temu byłam na wizycie. Już nie wiem czy iść i znów płacić 200zl czy faktycznie narazie kupić w aptece ten wymaz (czy jak to tam się nazywa :))

reklama
Hej,wiecie czasem chyba wolałabym się obudzić wcześnie rano i coś porobić niż tak jak z moim snem-zasypiam 23 czasem 2 w nocy i później o 10 rano się nie mogę obudzić jak musiałam iść na wyniki i wstać po 6 to było dla mnie straszne ;)
Ciesz się, bo niestety to może się skończy :D ja tak mialam do niedawna. Spalam nawet i do 11-12, a teraz oczy otwieram czasem o 3-4, czasem o 6. I nie ma spania. A cały dzień chodzę jak śnięta :)

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Do góry