reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Nasza prywatna też jest swietna. Pierwszy plus, że nie ma igieł do znieczulenia, drugi, że robi wszystko żeby rozluźnić pacjenta. No i nie nadciąga. Młodemu mleczak sie ukruszyl, powiedziała, że jak noe boli to nie ma sensu leczyć bo i tak niedługo wypadnie, a nawet się nie ruszal. Po miesiacu wypadł

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też chodzę od lat do dentysty prywatnie. Mój starszy syn chodzi do niej od małego i nie boi się. Gdy był mały pokazywała mu ząbki na ekranie przed nim, wybierał kolory plomb do mleczaków i nosił kolorowe zęby :). Tak się nauczył, że dentysta to pikuś teraz.
Ja Teraz mam jeszcze jednego w mieście rodzinnym męża i jak jestem w Polsce to zawsze wizyta. Chociaż ostatnio złamałam ząb i byłam pierwszy raz tutaj, wszystko ok :)
Ja leniwy dzień ;) popołudniu do pracy -nie bardzo mam ochotę .

Moje dzieci też nie boją się dentysty, chodzimy do dziecięcej kliniki, bardzo fajnie tam jest, kolorowo. Tyśka to się strasznie cieszy jak ma tam iść, bo jest super pokój do zabawy ;)

Dadzi, to daj namiary na jeszcze i na te klinikę :-). Musimy iść z małą na pierwszą wizytę. Pewnie daleko ode mnie, ale nie mam nic poleconego, a jeśli jest dobrze to warto podjechać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedys na prywatnej wyzycie za plombe zaplacilam 80zl. Mąż się smial ze on pojdzie na NFZ i jedynie doplaci do swiatloutwardzalnej. Przyjechal wkurzony i mowi ze sprzet na fundusz, robota na fundusz a on doplaty mial 100zl.....

Kiedys na prywatnej wyzycie za plombe zaplacilam 80zl. Mąż się smial ze on pojdzie na NFZ i jedynie doplaci do swiatloutwardzalnej. Przyjechal wkurzony i mowi ze sprzet na fundusz, robota na fundusz a on doplaty mial 100zl.....
Dokładnie. Ja bylam na NfZ u siebie w miescie i zapłaciłam 100zl, a teraz chodzę prywatnie tu gdzoe się przeprowadziłam i 80zl. Paranoja :)
Swoją drogą 12.12 idę leczyć ząbka :)

Ja chodzę do kliniki ktora ma podpisany kontrakt z NFZ a za plomby zawsze place od 100 do 150 zł zależy a na przegląd co pół roku na kasę, żeby liczyłam przed ciaza, narazić jest ok mam nadzieję że tak dalej będzie

reklama
Ja też prywatnie z sobą i corka,mężem.
Przez to że dentysta "Zbyszek" wesoły i fajny chętnie chodzi i nie ma oporów.To samo ja.Boje się bólu więc zawsze mówię tak by nie bolało.
Umawiam się na godzinę na którą wiem że córka nie będzie zmęczona etc.A NFZ miałam z nią wizyty na 20.30 i Pani zła że córka marudzi i zmeczona[emoji52]
Niektóre dzieci to mają traume z dzieciństwa jeśli chodzi o dentyste.
Ja 15.12 robię 2 naraz 6 i 7 plus piaskowanie i cała szczękę będę mieć zdrową [emoji6]

Do góry