reklama
ZdechłaKura
Fanka BB :)
Wstałam o 3.30. Wcześniej była 2.00. Poszłam po.loda i usnelam. Rany, jak ja się źle czuję
Dziś basen.Poprasuję w końcu i do łóżka...
Dziś basen.Poprasuję w końcu i do łóżka...
ZdechłaKura
Gdyby nie mąż byłoby naprawdę ciężko. Chociaż, gdy go miesiąc po operacji nie było, też dawalam radę. Miłego dnia, idę zmierzyć się z zelazkiem
Koniczyna05
Dziewczyny ale ten czas leci za nie długo polowkowe może nie które już z was miały nic nie dzieje się na wątku wizyt z usg, ja mam jeszcze 2 tyg do badania i nie kogo się doczekać choć się trochę boję,
Koniczyna05
Piszę z telefonu i widzę ciągle jakieś literówki robię,
vivid
Co do dentysty, to mieliśmy świetnego, ale niestety oprócz tego, że brał kasę za prywatną wizytę, to rozpisywał ją sobie jeszcze na NFZ i któregoś dnia zapukała do mnie policja z pytaniem jak mnie leczył, czy płaciłam, czy robił cokolwiek na NFZ, mówię, że jeśli cokolwiek, to może raz jakies piaskowanie, czy coś, nie pamiętam. To mi pokazali listę moich wizyt i co miałam robione "na NFZ"... Szkoda, bo dentysta był świetny, ale już nie chodzę, bo boję się, że spyta czy byli, a jak nie spyta, to moze poprosi, zeby nic nie mówić albo w ogóle będzie wiedział, że już byli u nas. W każdym razie nie mam dobrego stomatologa od tego czasu. Chodziliśmy wiosną na osiedle, ale wydaje mi się beznadziejna ta dziewczyna.
sandyy
Jak zrazic dziecko do dentysty? W wieku 10 lat kazano mi wyrwac 5 mlecznych zebow w tym cztery piatki. Wszystko na zywca. Kocham nfz[emoji7]
[emoji52][emoji52][emoji52]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji52][emoji52][emoji52]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Blondie
U nas podobne praktyki stosują dentyści. Bardzo dobrze, ze organy ścigania się za to biorąCo do dentysty, to mieliśmy świetnego, ale niestety oprócz tego, że brał kasę za prywatną wizytę, to rozpisywał ją sobie jeszcze na NFZ i któregoś dnia zapukała do mnie policja z pytaniem jak mnie leczył, czy płaciłam, czy robił cokolwiek na NFZ, mówię, że jeśli cokolwiek, to może raz jakies piaskowanie, czy coś, nie pamiętam. To mi pokazali listę moich wizyt i co miałam robione "na NFZ"... Szkoda, bo dentysta był świetny, ale już nie chodzę, bo boję się, że spyta czy byli, a jak nie spyta, to moze poprosi, zeby nic nie mówić albo w ogóle będzie wiedział, że już byli u nas. W każdym razie nie mam dobrego stomatologa od tego czasu. Chodziliśmy wiosną na osiedle, ale wydaje mi się beznadziejna ta dziewczyna.