reklama
beatajak13
Fanka BB :)
W medicorze też ostatnio byłam to czekałam może z 5 min
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Blondie
Ja ile razy nie pójdę do laboratorium, to kolejka wystaje aż na zewnątrz. I schodzi z 1,5h do 2. Szlag mnie tam trafia. W moim rodzinnym mieście bylo zawsze po kilka osob, a tu obojętnie jaaki dzien tygodnia i kilkadziesiąt luda. Najwięcej babc i dziadziow. Siedzą i gadają
vivid
Ja robie w diagnostyce i tam też numerki sa - jedno okienko dla kobiet w ciąży i osób z dziećmi a dwa dla pozostałych. Jeśli chodzi o gabinety, to te same numerki obowiązują, ale nie zauważyłam, żeby bylo szybciej. Ostatnio jak byłam, to osoby z "pozostałych", które przyszły po mnie weszły wcześniej do gabinetu na pobranie, niż ja w ciąży.
ZdechłaKura
Padliśmy ok 10.00. Wstaliśmy tuż przed.14.
00. Co za wspaniałe uczucie być wyspanym!
00. Co za wspaniałe uczucie być wyspanym!
beatka10123
@ZdechłaKura ale sie usmialam z siebie bo pisalas ze puscisz "Obcego" to zasniesz a ja durna pomyslalam ze jeszcze masz nudnosci. Ja na szczescie nie mam problemów ze spaniem Klade sie kolo polnocy potem wstaje ubrac mlodego do przedszkola o 7.30 i jak maz z nim jedzie to ja wskakuje pod kokderke i nawet do poludnia spie.
@Koniczyna05 mozesz kupić sobie sok z zurawiny do picia w sklepie lub suszona zurawine zjadać. To tez duzo pomaga na infekcje pecherza.
@Koniczyna05 mozesz kupić sobie sok z zurawiny do picia w sklepie lub suszona zurawine zjadać. To tez duzo pomaga na infekcje pecherza.
ZdechłaKura
U nas kolejka jest na 2 godziny czekania. Ludzie często przychodzą, zajmują kolejkę do.laboru i jeszcze do sąsiednich poradni.Cyrki są nieziemskie. Rozrywkowo mają dziewczyny w ciąży robiace krzywą cukrową, bo muszą zdążyć do 10.00 Wepchanie przed.starsze osoby graniczy z cudem. Ja po prostu nienawidzę czegoś takiego. Jeśli doczekam , do laboru na to badanie pójdę przed siódmą. Tak samo obezwladnia mnie.czekanie w kolejce z T.do poradni, np laryngologicznej. Ludzie są bezczelni. Wpychają się, kłamią, zeby tylko wejść. Gdy jestem z Tomkiem, robię się wręcz agresywna werbalnie, gdy ktoś próbuje mnie bezczelnie ograć. Mnie nie interesuje, że pani tu czeka juz dwie.godziny. Ja pilnuję osoby, która ma godzinę ustaloną przede mną i nikomu nie pozwolę wejść przede mną , zwłaszcza komuś kto sobie przyjechał wcześniej i przycwaniakuje szybciej.wchodząc. Jak się nie ma nic w domu do roboty, to niech sobie nawet na 7.00 przyjeżdżają i czekają 5godzin. Zaznaczam, że mam na myśli te sprawne osoby, bo przecież nie wykopię kobiety w ciąży itp. Cwaniactwa niecierpię. Nie mogłabym pracować w poradni, no chyba że jako.logopeda, bo wówczas nie ma takich nerwow. W związku z moim podminowaniem to mąż jeździ z T.na kontrole. Wylałam swoje śmieszne żale ")
reklama
Koniczyna05
To dziś jak byłam to tez na NFZ tam zawsze jest wielka kolejka i ciężarne tez czekają, ja dzisjaj od razu podeszłam do okienka bo tylko z moczem, a jak idę do ogólnego to tam nigdy nie czekam do laboratorium bo mam pierwszeństwo z kolei w luxmedzie od kat jestem zapisana to tez góra 5 min najgorzej w tej pierszejprzychodni