reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Njalepiej jak u nas rejestracja do okulisty jest od godziny 7... a ludzie ustawiają się pod budynkiem już od 4 rano. To jest kuźwa chore, sami napędzają te kolejki. Jak u nas ruszyly zapisy w marcu, to będąc po 10 w rejestracji, zapisali mnie na lipiec przyszłego roku :D

reklama
Njalepiej jak u nas rejestracja do okulisty jest od godziny 7... a ludzie ustawiają się pod budynkiem już od 4 rano. To jest kuźwa chore, sami napędzają te kolejki. Jak u nas ruszyly zapisy w marcu, to będąc po 10 w rejestracji, zapisali mnie na lipiec przyszłego roku :D
Ja z młodym czekałam na badanie słuchu od 5 w kolejce, rejestracja od 7.30 i tylko 10 osób przyjmują.

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu jak 100 lat temu gdy mama prowadzała mnie do lekarza, pobierało się numerki ;)

Położyłam się na plecach i tak mnie maluch fajnie kopał, co za uczucie. Niby zna, bo trzecia ciążą a ciągle jest niesamowite ;)

Jezu jak 100 lat temu gdy mama prowadzała mnie do lekarza, pobierało się numerki ;)

Położyłam się na plecach i tak mnie maluch fajnie kopał, co za uczucie. Niby zna, bo trzecia ciążą a ciągle jest niesamowite ;)
Dokładnie. Poszłabym prywatnie, ale badanie bardzo drogie było. P poszedł dzisiaj do dentysty, bo plomba mu wypadła, a nasza prywatna na urlopie. Na nfz zapłacił 100 bez znieczulenia za plombe, a prywatnie za to samo 80. Znieczulenie po 30 zl tylko, że prywatnie jest bez igieł. I po co my składki płacimy to nie wiem

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie korzystam z nfz-tu prawie wcale, lekarz, dentysta prywatnie, tzn lekarza mamy w medicover, pakiet z pracy Ł, a jak mam iść do dentysty to wolę prywatnie.

ja nie korzystam z nfz-tu prawie wcale, lekarz, dentysta prywatnie, tzn lekarza mamy w medicover, pakiet z pracy Ł, a jak mam iść do dentysty to wolę prywatnie.

Mam tak samo. Dentyści na NFZ często pracują na starym sprzęcie i do tego rutynowo, natomiast Ci przyjmujący prywatnie częściej mają motywację i środki ku temu, by się rozwijać, dokształcać, inwestować w lepsze materiały i sprzęt. W każdym razie ja tam kocham swoją dentystkę, mimo że tak bardzo mnie krzywdzi i bierze ode mnie pierońską kasę :D .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no dokładnie, ja z tych co nie lubią dentysty, dlatego chodzę do swojego, jak muszę, jest delikatny i ufam mu...kaskę bierze, jak to dentysta ;)

Do góry