reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja mam podobny przypadek z okulista. Poszlam na prywatna wizyte i pani w rejestracji pyta czy mam jakis dokument tożsamości. Dalam jej dowod osob. Ona patrzy zdziwiona i pyta czy karty chipowej NFZ nie mam. Ja naiwna dalam ta karte a ona WCZYTALA mi wizyte na kase i jeszcze 100zl zaplacilam :realmad:

reklama
Dziewczyny ale mam tydz codziennie jestem u lekarza albo w laboratorium, dzisiaj byłam u endokrynologa, a jutro mam nadzieję że wyjdą mi wyniki z posiewu moczu i mi coś prz pisze bo wykonczy mnie ten pecherz, zuravit nic nie pomaga, więc jutro jak otrzymam wynik to znowu do lekarza

Czesc dziewczyny, dość długo nie pisałam ale przez 2 dni miałam grypę zoladkowa i byłam wyjęta z życia,pogoda też nie poprawia samopoczucia -leje,wieje,zimno...byłam w poniedziałek u lekarza,synuś zdrowy,rośnie więc jestem zadowolona. Pozdrawiam was

A ja dziś mam masę energii jak nigdy, obiad gotowy, paczki świąteczne gotowe do wysyłki. Normalnie jak nowo narodzona :)

reklama
A ja lazilam po mieście bez celu, aby mi czas do wizyty predko zleciał. Kupilam znaczki na kartki świąteczne. Sliczne Bożonarodzeniowe znaczki mają na poczcie :)

Do góry