reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Mania, nie fochuj się, bo forum zamknięte powstało zgodnie z wolą większości aktywnych na tym forum osób, teraz się oburzasz że jest tu cicho, a kiedy ostatnio dodałaś post w tym wątku?
Trochę zrozumienia, aktywności i cierpliwości:)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Serio? Jakoś nie zauważyłam żebyś była specjalnie aktywna :)

prywatny wątek to taki, gdzie są osoby zaufane i aktywne, jeżeli będziemy przyjmować każdego to po co nam prywatny? ;)
mania minimum 100 postów i aktywność oraz decyzja większości użytkowniczek i zapraszamy ;) i nie ma co się burzyć ;)

co do karty ciąży, to mam z poprzedniej, nikt mi jej nie zabrał ;) z pierwszej ciąży nie mam, ale to było 10 lat temu mogłam zgubić ;)

Uważam takie podejście za uczciwe. Sama sporadycznie pisałam na innym forum i nie miałam pretensji, jak utworzono prwatne, do którego nie miałam dostępu. Limit w tym przypadku to 100 postów. Sprawa jest jasna :)
Tymczasem się witam o idiotycznie wczesnej porze. Obudziłam się o 1.00 Jest mi nie dobrze. Zbiera mi się na wymioty. Kotka przez większą część mojego spania ładowała się na mój kojec, przeszkadzając mi tym samym. Znowu będę jak zombie :( :( :( Od czasu ciąży przespalam normalnie może 5?nocy, z wczorajszą włącznie, bo przecież tak bardzo się cieszyłam, że obudziłam się o 5.00 :( :(
Nie wiem, liczę, że ten neurofeedback coś mi pomoże, bo ten stan jest nie do zniesienia. :( :(
Zaraz puszczę "Obcego" i może przy tym usunę. Wczoraj , gdy pochonęłam ogromne ilości pizzy nic mi nie było, ale przecież nie mogę tak cały czas! :( :(
Wylałam swe frustracje, więc teraz czas na przyjemniejsze rzeczy. Z braku funduszy dla mojego czteroletniego syna na Mikołaja zrobiłam śnieżną kulę. Wyszło średnio, ale myślę, że będzie zadowolony. On lubi takie rzeczy :) Miłego dnia! :)
Mikołaj mógłby mi podarować jedną przespaną noc...

reklama
Uważam takie podejście za uczciwe. Sama sporadycznie pisałam na innym forum i nie miałam pretensji, jak utworzono prwatne, do którego nie miałam dostępu. Limit w tym przypadku to 100 postów. Sprawa jest jasna :)
Tymczasem się witam o idiotycznie wczesnej porze. Obudziłam się o 1.00 Jest mi nie dobrze. Zbiera mi się na wymioty. Kotka przez większą część mojego spania ładowała się na mój kojec, przeszkadzając mi tym samym. Znowu będę jak zombie :( :( :( Od czasu ciąży przespalam normalnie może 5?nocy, z wczorajszą włącznie, bo przecież tak bardzo się cieszyłam, że obudziłam się o 5.00 :( :(
Nie wiem, liczę, że ten neurofeedback coś mi pomoże, bo ten stan jest nie do zniesienia. :( :(
Zaraz puszczę "Obcego" i może przy tym usunę. Wczoraj , gdy pochonęłam ogromne ilości pizzy nic mi nie było, ale przecież nie mogę tak cały czas! :( :(
Wylałam swe frustracje, więc teraz czas na przyjemniejsze rzeczy. Z braku funduszy dla mojego czteroletniego syna na Mikołaja zrobiłam śnieżną kulę. Wyszło średnio, ale myślę, że będzie zadowolony. On lubi takie rzeczy :) Miłego dnia! :)
Mikołaj mógłby mi podarować jedną przespaną noc...

Koniecznie napisz Mikołajowi o tym w liście :( Nie wyobrażam sobie obecnie funkcjonowania po mniej niż 6h snu, naprawdę Ci współczuję.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry