reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Kurczę ja mam to samo i też prawe mi strasznie dokucza :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie wlasnie tez od rana ciągnie tak na dole z dwóch stron . Dzwoniłam do lekarza kazał mi nospe 3 razy dziennie bo to moze sie macica rozciągać jak nie przejdzie to mam sie pokazać [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja również biorę magnez, już od początku ciazy bo miałam skurcze, ja biorę magnefar max b6 1 tabletkę dziennie i oprócz tego witaminy dla ciężarnych i też tam jest magnez, mi gin mówił że to nie zaszkodzi dzieciątku

Blondie - zwykly magnez :) ja mialam okres, ze bralam 6tabl dziennie na podtrzymanie ciazy, bo mala juz sie pchala na swiat w 34tyg.. I tak cala ciaze na magnezie przedzlam ani raz nir bralam nospy (elasnie jakos moja pani dr nie chciala zebym brala)
Z magnezem jest o tyle fakna sprawa, ze mozna go brac, dziecku nie zaszkodzi a nadmiar sie wysiusia - jest super bezpieczny i pomaga

Wiem, że jeszcze wcześnie, ale strasznie się wkręciłam ;p Dziewczyny pomóżcie, bo czytam i czytam i ja już nic nie wiem. Zastanawiam się pomału nad wózkiem, ale już nie wiem 3w1, 2w1, każda część osobno...?no bo tak, wyczytałam, że najważniejsze, żeby fotelik samochodowy był z atestami,a nie jakieś zwykłe nosidło-pytanie które firmy mają takie foteliki? I podobno spacerówki,które są w 3w1 są zwykle duże, ciężkie, nie składają się jak parasolka. Pomocy! :)

reklama
Ja mam 2 w 1 (x lander) a fotelik stawoam juz na jakosc (3lata temu mial najwyzsze noty na niemieckich testach bezpieczenstwa dla fotelikow) ten 1wszy mialam maxi cosi (wchodzi w stelaz x landera - to tez wazne zeby w razie co stelaz pasowal do fotelika ale maxi cosi chyba niemal wszedzie pasuje)

Do góry