reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Matko, dzisiaj cały dzień jestem głodna, tylko chodzę i podjadam. Jednak obiad typu zupa krem i kasza z warzywami to dla mnie za mało, ja muszę mieć konkret bo jestem głodna po prostu. Dobrze, że umówiłam się dzisiaj z koleżankami z pracy do kanajpy to zjem jakąś kolacje. Jeść, jeść, jeść

reklama
Gratuluję wizyt.
Niedługo wszystkie będziemy odrobinę spokojniejsze.
Przynajmniej ze mnie zeszło sporo stresu po genetycznym.
Od chwili zobaczenia testu ciążowego, najbardziej się bałam tego usg.. Nawet bardziej niż poronienia.. Lepiej poronic niż dowiedzieć się jakiś strasznych rzeczy o dziecku.
Teraz łatwiej myśleć, że będzie dobrze. [emoji4]

Ja, jeśli serio będzie dziewczynka, kupię takie kolorowe opaski na główkę. Będzie akcent kobiecy.
A reszta ciuszków po moim synku! Haha... [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję wizyt.
Niedługo wszystkie będziemy odrobinę spokojniejsze.
Przynajmniej ze mnie zeszło sporo stresu po genetycznym.
Od chwili zobaczenia testu ciążowego, najbardziej się bałam tego usg.. Nawet bardziej niż poronienia.. Lepiej poronic niż dowiedzieć się jakiś strasznych rzeczy o dziecku.
Teraz łatwiej myśleć, że będzie dobrze. [emoji4]

Ja, jeśli serio będzie dziewczynka, kupię takie kolorowe opaski na główkę. Będzie akcent kobiecy.
A reszta ciuszków po moim synku! Haha... [emoji12]

A co! Juz sie czasy skończyły ze dziewczynki w rozu a chlopcy w niebieskim [emoji3] dziewczynke mozna w kazdy kolor ubrac, nie kazdy lubi rozowy [emoji3]

Ale jak ze siusiu całe do wc czy czesc tego pierwszego ?
Bo ja starałam sie siknac troszkę potem lekko sie podmylam a reszte do pojemnika.
Ale no generalnie lipa.
We wtorek ide do lekarza ale wydaje mi sie ze mało pije ;(

reklama
Dziewczyny mam jeszcze pytanie apropo kupowania ubranek bo córka urodziła się w lutym i nie było problemu z ubiorem bo wiadomo ze na długi rękaw a teraz Maj ja mam termin na początek i tak się zastanawiam czy więcej ubranek na długi rękaw czy krótki ??
co myślicie :)

Do góry