reklama
Soł
Fanka BB :)
Matko, dzisiaj cały dzień jestem głodna, tylko chodzę i podjadam. Jednak obiad typu zupa krem i kasza z warzywami to dla mnie za mało, ja muszę mieć konkret bo jestem głodna po prostu. Dobrze, że umówiłam się dzisiaj z koleżankami z pracy do kanajpy to zjem jakąś kolacje. Jeść, jeść, jeść
"Jeść, jeść, jeść" to moja mantra od jakichś dwóch tygodni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anusiak13
Dokladnie.to moja pierwsza ciaza i nie mam pojęcia jaki rozmiar ubranek kupować. .jeszcze nie zaczęłam zakupów. Wg om miałam termin na 5maja.ale wg usg prenatalnego 23kwietnia i na każdym kolejnym tak wychodzi i pani doktor powiedizala wczoraj ze tego terminu mam się trzymać. I ze prawdopodobnie dziecko jest po prostu duze skoro takie roznice.Wiec na pewno musze kupić ubranka na długi rękaw na początek.ale z rozmiarem nie mam pojęcia. Obawiam się ze 58 będą za małe. .ale tak na prawdę prognozować to bedize można w późniejszym czasie jak będą oceniać mniej więcej masę i wielkość dziecka.a zostawiac zakupów na ostatnią chwilę tez nie chce tym bardziej ze juz mnie ciągnie do dziecięcych ubranek[emoji4][emoji16]Fajnie że już większość z Was zna płeć. Ja czekam do kolejnej wizyty 28.11.2016 i mam nadzieję że się dowiem. Bo będąc w sklepie z ubraniami dziecięcymi muszę się powstrzymywać z zakupami. No i z rozmiarowka dałyście mi do myślenia.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
anusiak13
Myślę że jeśli się dobrze czujesz to nie ma przeciwskazan[emoji4]A tak w ogóle z innej beczki. Odwazyłybyście się pójść w tym roku na sylwestra na bal? Jest dużo przeciw ale i za argumentów się trochę znajdzie
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Blondie
Nie ma jest z ostatniej wizyty. Wkurzyłam się wiem tylko, że gigant
magda991
Wpadłam w szał sprzątania, raz a porządnie i starczy znowu na dwa tyg haha [emoji39]
Ja za tydzień mam genetyczne ... nastawiam się ze bedzie ok, na pewno stresik się pojawi przed ale póki co nie mam kiedy się martwic
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za tydzień mam genetyczne ... nastawiam się ze bedzie ok, na pewno stresik się pojawi przed ale póki co nie mam kiedy się martwic
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Beciaczek@
Maskara moje plecy chwile coś porobilam bo mamy dzisiaj gości i musze odpocząć
LADYLI
Mi tak mówili z córka nie kupuj ubranek na 56 bo nie wykorzystasz ale lekarze cały czas mówili ze dziecko małe będzie, raz ze mały brzuch a dwa tak im wychodziło z USG , dzień przed porodem miałam USG i mówili max 3kg będzie ,ze dziecko z tych mniejszych bo i tak obstawiali poniżej 3kg a tu wyskoczyła 3,520 i 55 cm i chodziła sporo w ubrankach na 56 bo na 62 się topiła także myśle ze trzeba się zaopatrywać od 62 a jak lekarz mówi ze będzie drobne to wtedy coś dokupić na 56
Gosam
Ja po wizycie. Widziałam moje ośmiocentymetrowe szczęście. Wszystko z dzidziusiem ok. Płci nie znam bo się nie chciało ujawnić. Badania kazał mi powtórzyć u siebie w szpitalu, chociaż jest pewien, że pierwszy wynik jest błędny. Uciekam, bo P zabiera mnie na kolację tak się cieszy :-)
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Janka86
Nie jestem w stanie Was przeczytac!!!!! ;( smutno mi, ze cos mnie ominie:'( ale nie daje rady Was nadrobic po robocie..
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom