reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Matko, dzisiaj cały dzień jestem głodna, tylko chodzę i podjadam. Jednak obiad typu zupa krem i kasza z warzywami to dla mnie za mało, ja muszę mieć konkret bo jestem głodna po prostu. Dobrze, że umówiłam się dzisiaj z koleżankami z pracy do kanajpy to zjem jakąś kolacje. Jeść, jeść, jeść

"Jeść, jeść, jeść" to moja mantra od jakichś dwóch tygodni :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie że już większość z Was zna płeć. Ja czekam do kolejnej wizyty 28.11.2016 i mam nadzieję że się dowiem. Bo będąc w sklepie z ubraniami dziecięcymi muszę się powstrzymywać z zakupami. No i z rozmiarowka dałyście mi do myślenia.
Dokladnie.to moja pierwsza ciaza i nie mam pojęcia jaki rozmiar ubranek kupować. .jeszcze nie zaczęłam zakupów. Wg om miałam termin na 5maja.ale wg usg prenatalnego 23kwietnia i na każdym kolejnym tak wychodzi i pani doktor powiedizala wczoraj ze tego terminu mam się trzymać. I ze prawdopodobnie dziecko jest po prostu duze skoro takie roznice.Wiec na pewno musze kupić ubranka na długi rękaw na początek.ale z rozmiarem nie mam pojęcia. Obawiam się ze 58 będą za małe. .ale tak na prawdę prognozować to bedize można w późniejszym czasie jak będą oceniać mniej więcej masę i wielkość dziecka.a zostawiac zakupów na ostatnią chwilę tez nie chce tym bardziej ze juz mnie ciągnie do dziecięcych ubranek[emoji4][emoji16]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wpadłam w szał sprzątania, raz a porządnie i starczy znowu na dwa tyg haha [emoji39]

Ja za tydzień mam genetyczne ... nastawiam się ze bedzie ok, na pewno stresik się pojawi przed ale póki co nie mam kiedy się martwic

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tak mówili z córka nie kupuj ubranek na 56 bo nie wykorzystasz ale lekarze cały czas mówili ze dziecko małe będzie, raz ze mały brzuch a dwa tak im wychodziło z USG , dzień przed porodem miałam USG i mówili max 3kg będzie ,ze dziecko z tych mniejszych bo i tak obstawiali poniżej 3kg a tu wyskoczyła 3,520 i 55 cm i chodziła sporo w ubrankach na 56 bo na 62 się topiła także myśle ze trzeba się zaopatrywać od 62 a jak lekarz mówi ze będzie drobne to wtedy coś dokupić na 56

Ja po wizycie. Widziałam moje ośmiocentymetrowe szczęście. Wszystko z dzidziusiem ok. Płci nie znam bo się nie chciało ujawnić. Badania kazał mi powtórzyć u siebie w szpitalu, chociaż jest pewien, że pierwszy wynik jest błędny. Uciekam, bo P zabiera mnie na kolację tak się cieszy :-)

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry