Blondie
Fanka BB :)
Już odpisałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już odpisałam
Wyczytałam z mądrego poradnika Jagi06 jak walczyć z zaparciami:Jagi ja też brałam duomox w pierwszej ciąży i dziecku nie zaszkodziło. Urodziła się duża silna i zdrowaTen lekarz to jakiś konował! Dobrze mu powiedziałaś o tym, że to jego żona Ci go przepisała
Ja też niestety mam zaparciapiję wodę przegotowaną z polówką cytryny i wcinam śliwki. Na efekt trzeba niestety poczekać
ale na mnie działa.
Ja dwie też już wyrwałam. To ta trzecia znalazła sobie moment na wyrastanie[emoji16] na szczęście samo przeszło, bo w 1 trymestrze dentystka bała się cokolwiek robić.Matko, ósemki są straszne. Co prawda dwie usunęłam zanim w ogóle zdążyły wyrosnąć, ale dwie dolne dały mi popalić. Na szczęście została 1, która wyszła w całości i mam święty spokój![]()
A w ogóle to Wam zazdroszczę, że znacie już płeć, ja już 15 tc a tu jeszcze nic nie wiadomo a wizyta dopiero 22.11.... Nie wytrzymam tyleMój lekarz chyba wcześniej nawet nie próbował się przyglądać....
Podobno jeżeli powie, że chłopiec to większe prawdopodobieństwo, że się nie pomylił niż gdyby powiedział, że dziewczynkaDziewczyny, a jak myslicie, płec okreslona miedzy 12/13 tyg (u specjalisty, na swietnym sprzecie) to juz chyba rzadko sie pomylki zdarzaja?![]()