reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja jak wrócę z pracy zobacze czy cos dostalam od Ciebie Jagi.

Dzis mam taki dzien ze zjadlabym wszystko [emoji52] nie umiem sie powstrzymac

Mam dziś tak samo [emoji58]
Strasznie źle znoszę tę paskudna pogodę i zmiane czasu. Nawet pomyślałam, żeby wrócić w grudniu do pracy na 1-2 miesiące, ale musiałabym badania po 3 miesiącach zrobić i jak dziś byłam w pracy godzinę to plecy i brzuch mnie bolał, więc co będzie po ośmiu?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobacz ile Ci tyg.wyslalam.Jak 1 tydzien to daj znac czy chcesz tez drugi?
I czy zalaczylam ogolny poradnik zywoeniowy dla kobiet wciazy.
Wysylam przez telefon i ciezko mi to teraz zweryfikowac:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jagi dostałam cześć 1 i poradnik. Jeśli to nie problem to proszę o resztę ;) a i mam propozycję po porodzie umawiamy się wszystkie i stawiamy Jagi drina i wieelka pizze za to dietke ;)

Jezu ja już jestem w połowie 14 tygodnia a dalej męczą mnie mdłości i wymioty ok raz dziennie...... Już brakuje mi sił na cokolwiek.

Co do wątku zamkniętego jestem za jedynie pod warunkiem że będę do niego należeć :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry