A rozpiske na 2 tygodnie???Jesli nie to piszJagi, dostałam na maila poradnik dot. Żywienia. Będę studiować, dziękuję
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A rozpiske na 2 tygodnie???Jesli nie to piszJagi, dostałam na maila poradnik dot. Żywienia. Będę studiować, dziękuję
Mój krwiak sam się wchlonął. Na szczęście. Brałam duphaston i dalej biorę. Więc bądźcie dobrej myśliA co do plamien w tej dziedzinie mam wrazenie jestem ekspertem. Ale to z racji krwiaka ktory mi towarzyszy. Ale leki i leżenie działają cuda wiec głowa do góry
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja położna liczy II trymestr od 14tc, w UK liczy się dopiero od 14tc . Przecież ciąża trwa 40tyg gdyby liczyć 4tyg jako mc to oznacza , że chodzimy w ciąży 10mc .
Moja położna liczy II trymestr od 14tc, w UK liczy się dopiero od 14tc . Przecież ciąża trwa 40tyg gdyby liczyć 4tyg jako mc to oznacza , że chodzimy w ciąży 10mc .
Dlatego zaokrąglają tyg i tak I trymestr to 1-13tyg ciąży .
Witam,
Łoooooo, ale się rozpisałyście. Chyba wieczorem przeczytam wszystko.
Znów dostałam ooryszczki, ku*$# mać a śniło mi się, że dostałam zimno na całą dolną wargę. Jestem wściekła
Blondie, ja już miałam dwa razy opryszczkę i mój lekarz za każdym razem kazał mi brać heviran. Teraz mam już na zapas w domu, żeby nie biegać do lekarza jeśli znowu wróci.. Mówił, że rekomendacje są takie żeby jednak brac ten heviran nawet jeśli to nie jest odnowien
Jagi dziękuję za poradnik dostałam wszystko, wieczorkiem poczytam.
Czy któraś z Was bierze magnez? Muszę kupić, ale nie wiem jaki, kupiła bym już a nie po poniedziałkowej wizycie. Te skurcze nie dają mi spokoju. Na razie zjadłam pół tabliczki gorzkiej czekolady, ale chyba to nie tędy droga
Jestem za prywatnym wątkiem. Jak to się robi? To, że ktoś dołącza w trakcie mi nie przeszkadza, bardziej chyba to, że ktoś czyta a nie pisze no i to wytykanie błędów. Też dostałam jedną taką uwagę...
Coś strasznego stracić ciąże pod koniec. To zupełnie co innego niż na początku. Ja też będę się cieszyła jak urodzę. Teraz też nie martwię się całymi dniami, czasami sobie myślę, jak to będzie, jak będzie wyglądało dziecko, ale bardzo, bardzo ostrożnie podchodzę do tematu.
Nie nie, dostałam poradnik dot. Żywienia dla kobiet w ciąży